Neler Yeni

Apex legends hala yaşıyor mu

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Apex Legends indirilir ama 8 GB RAM varsa drop yapabiliyor. Kesinlikle hala oynanır Twitch'de bile 50k izleniyordu geçende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Origin'den oynuyorum fakat Steam geldiğinde oraya geçeceğim. Origin'den 1500 küsür saat oynadım şu zamana dek. Steam'ın artısı, daha stabil ve fazla oyuncunun gelmesi olacak. Oynayış olarak bir şey değişmez herhalde.
Bende Steamı bekleyeceğim. Drop yiyorum normalde silip yüklicektim. Hazır steam versiyonu da çıkıcakken Steamdan indireceğim Originden sileceğim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bende Steamı bekleyeceğim. Drop yiyorum normalde silip yüklicektim. Hazır steam versiyonu da çıkıcakken Steamdan indireceğim Originden sileceğim.
Steam gelince bende oraya geçerim. Origin'i de kullanmaz olurum artık.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Oyunu eskiden beri oynayanlar kaldığı için oyun çok zor oynanmıyor hep ölüyorum :(
1500 küsür saat oynadım ama ben bile arada ölüp ölüp duruyorum. Biraz yetenek işi. Onun dışında oynaya oynaya alışırsın. Arkadaşın varsa, deneme kısmında çalış. Sonra oyuna gir.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
1500 küsür saat oynadım ama ben bile arada ölüp ölüp duruyorum. Biraz yetenek işi. Onun dışında oynaya oynaya alışırsın. Arkadaşın varsa, deneme kısmında çalış. Sonra oyuna gir.
Kuzenim var 500 seviye o taşıyor beni. Ortalama 2-3 ay ara vermiştim cross gelene kadar oynamadım önceden iyi oynuyordum aslında. 300 saatim var.

Keremdiyola

80+ Bronze
Apex Legends indirilir ama 8 GB RAM varsa drop yapabiliyor. Kesinlikle hala oynanır Twitch'de bile 50k izleniyordu geçende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram 16

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
ben ea yi hiç sevmiyorum adamlar micro ödemeden davalık oldu :)

Keremdiyola

80+ Bronze

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
1500 saat oynamışsın bir soru soracağım.
Ekran hafiften bulanık sence hangi ayarlardan eskiden oynuyordum 53 levelmişim bıraktık sonradan taaa 1. sezonda felan oynadık.
Ama o zaman görüntü öyle olup olmadığını hatırlamıyorum.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
APEX Legends hayla yaşamıyor ama hala yaşıyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
1500 saat oynamışsın bir soru soracağım.
Ekran hafiften bulanık sence hangi ayarlardan eskiden oynuyordum 53 levelmişim bıraktık sonradan taaa 1. sezonda felan oynadık.
Ama o zaman görüntü öyle olup olmadığını hatırlamıyorum.
Hocam, benim ekran da öyle. Düşman bana ateş ederken, ben zar zor nerde olduğunu arıyorum. En düşük ayarda, 5ms tepki süreli bir ekranda oynadığımdan diye düşünüyordum :D İstersen benim ayarların ekran görüntüsünü atarım ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,494
Üyeler
165,026
Son üye
marinluther
Top Bottom