Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ayağa kalkmaya çalışıyor işte
Reis depolamam sadece 500 gb warzone indirmeye üşendimWarzone varken yanında sadece alternatif benim için ama ara da bir oynarım zevkli
Bu konuda çok haklısın. Dünya sıralamasına girmiş oyuncularla, daha yeni başlayanın aynı takımda yer aldığı oluyor.Arkadaşlar yorumunu belirten herkese teşekkür ediyorum oynamaya başladım 3 lü modda bi 10 küsür maç attım gayet hoşuma gitti mekanikleri hassasiyeti tek eksi yanı ilk maçında bile karşıdaki adam çok rahat yılı olan gerçekten iyi oynayan biri olabiliyor pek arayüze bakmadım ama csgoda olduğu veya klasik battle Royale oyunlarında olduğu gibi bir kupa sistemi yok karşınıza dediğim gibi adamlar gelebiliyor
Hocam daha ilk sniperi aldım elime 4 kişiyiz 1 kişi bizi alabiliyo daha karakterin özelliklerini tam keşfedemedm bu konu çözülürse neredeyse tadından yenmeyecek konuma gelirBu konuda çok haklısın. Dünya sıralamasına girmiş oyuncularla, daha yeni başlayanın aynı takımda yer aldığı oluyor.
Bende en düşük ayarlarda oynuyorum fakat bulanık olma ayarı var mıdır diye düşündüm.Hocam, benim ekran da öyle. Düşman bana ateş ederken, ben zar zor nerde olduğunu arıyorum. En düşük ayarda, 5ms tepki süreli bir ekranda oynadığımdan diye düşünüyordum İstersen benim ayarların ekran görüntüsünü atarım ama.
Reis forumu açalı 3 hafta oldu yine yazanlar olduhayla yaşıyor kardesm
Reis forumu açalı 3 hafta oldu yine yazanlar oldu
Olabilir arada reis şaşırdım bende 2 hafta sonra mesaj gelmesine
bakmadm hic tarihe
Benim ayarların resmini atarım sana.Bende en düşük ayarlarda oynuyorum fakat bulanık olma ayarı var mıdır diye düşündüm.
Benim monitörde 5ms
Fringe Range kısmına gir, karakterleri orada kullan. Özelliklerine iyice aşina olursun.Hocam daha ilk sniperi aldım elime 4 kişiyiz 1 kişi bizi alabiliyo daha karakterin özelliklerini tam keşfedemedm bu konu çözülürse neredeyse tadından yenmeyecek konuma gelir