Neler Yeni

Apex legends hala yaşıyor mu

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
ayağa kalkmaya çalışıyor işte

Keremdiyola

80+ Bronze
Arkadaşlar yorumunu belirten herkese teşekkür ediyorum oynamaya başladım 3 lü modda bi 10 küsür maç attım gayet hoşuma gitti mekanikleri hassasiyeti tek eksi yanı ilk maçında bile karşıdaki adam çok rahat yılı olan gerçekten iyi oynayan biri olabiliyor pek arayüze bakmadım ama csgoda olduğu veya klasik battle Royale oyunlarında olduğu gibi bir kupa sistemi yok karşınıza dediğim gibi adamlar gelebiliyor

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Warzone varken yanında sadece alternatif benim için ama ara da bir oynarım zevkli

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Arkadaşlar yorumunu belirten herkese teşekkür ediyorum oynamaya başladım 3 lü modda bi 10 küsür maç attım gayet hoşuma gitti mekanikleri hassasiyeti tek eksi yanı ilk maçında bile karşıdaki adam çok rahat yılı olan gerçekten iyi oynayan biri olabiliyor pek arayüze bakmadım ama csgoda olduğu veya klasik battle Royale oyunlarında olduğu gibi bir kupa sistemi yok karşınıza dediğim gibi adamlar gelebiliyor
Bu konuda çok haklısın. Dünya sıralamasına girmiş oyuncularla, daha yeni başlayanın aynı takımda yer aldığı oluyor.

Keremdiyola

80+ Bronze
Bu konuda çok haklısın. Dünya sıralamasına girmiş oyuncularla, daha yeni başlayanın aynı takımda yer aldığı oluyor.
Hocam daha ilk sniperi aldım elime 4 kişiyiz 1 kişi bizi alabiliyo daha karakterin özelliklerini tam keşfedemedm bu konu çözülürse neredeyse tadından yenmeyecek konuma gelir

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Hocam, benim ekran da öyle. Düşman bana ateş ederken, ben zar zor nerde olduğunu arıyorum. En düşük ayarda, 5ms tepki süreli bir ekranda oynadığımdan diye düşünüyordum :D İstersen benim ayarların ekran görüntüsünü atarım ama.
Bende en düşük ayarlarda oynuyorum fakat bulanık olma ayarı var mıdır diye düşündüm.
Benim monitörde 5ms

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Steam'de ilk 5'e günlük olarak çok rahat giriyor steam'de günlük 100.000 oyuncusu bulunuyor ve tekrar eski günleri gibi olmaz ancak bu hamle onu ölmekten kurtardı :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
hayla yaşıyor kardesm

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bende en düşük ayarlarda oynuyorum fakat bulanık olma ayarı var mıdır diye düşündüm.
Benim monitörde 5ms
Benim ayarların resmini atarım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha ilk sniperi aldım elime 4 kişiyiz 1 kişi bizi alabiliyo daha karakterin özelliklerini tam keşfedemedm bu konu çözülürse neredeyse tadından yenmeyecek konuma gelir
Fringe Range kısmına gir, karakterleri orada kullan. Özelliklerine iyice aşina olursun.

Top Bottom