Merhaba arkadaşlar apex legends 144 300 fps arası alıyorum ekranım 144 hz olduğu için 144 e sabitliyorum ama oyun kasıyormu kasmıyormu anlıyamıyorum 144 fpsin altına hiç düşmüyor kasıp kasmadıgını nasıl anlıyabilirim
hocam tam anlamadım ama 144 sabitse kasmıyordurMerhaba arkadaşlar apex legends 144 300 fps arası alıyorum ekranım 144 hz olduğu için 144 e sabitliyorum ama oyun kasıyormu kasmıyormu anlıyamıyorum 144 fpsin altına hiç düşmüyor kasıp kasmadıgını nasıl anlıyabilirim
hocam tam anlamadım ama 144 sabitse kasmıyordur
hocam fps sabitlemeyi kapatın birde öyle deneyin veya monitör hz ini 144 de kullandığınıza emin misinizya grafiktenmidir neyden gözüme bi değişik geliyor kasıyor gibi ama fpsim hiç düşmüyor
İmkansız kasması kendin anlican hocam onuMerhaba arkadaşlar apex legends 144 300 fps arası alıyorum ekranım 144 hz olduğu için 144 e sabitliyorum ama oyun kasıyormu kasmıyormu anlıyamıyorum 144 fpsin altına hiç düşmüyor kasıp kasmadıgını nasıl anlıyabilirim
Monitörde Yırtılma denen şey olabilirya grafiktenmidir neyden gözüme bi değişik geliyor kasıyor gibi ama fpsim hiç düşmüyor
Sabitlemeyi kaldır. Steam kütüphaneye gir apexe sağ tık yap özellikleri aç başlatma seçeneklerine +fps_max 144 ü gir. Kasma hissi veren takılmalar kalmaz.Merhaba arkadaşlar apex legends 144 300 fps arası alıyorum ekranım 144 hz olduğu için 144 e sabitliyorum ama oyun kasıyormu kasmıyormu anlıyamıyorum 144 fpsin altına hiç düşmüyor kasıp kasmadıgını nasıl anlıyabilirim
EA üzerinden oynuyorum oyunuSabitlemeyi kaldır. Steam kütüphaneye gir apexe sağ tık yap özellikleri aç başlatma seçeneklerine +fps_max 144 ü gir. Kasma hissi veren takılmalar kalmaz.
monitörde yırtılma sorunu varsa nasıl anlıyabilirimİmkansız kasması kendin anlican hocam onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörde Yırtılma denen şey olabilir
Emin değilim ama bence normal ama bisure alıştıktan sonra düşüğe geçince farklı gelir
Hareket bulanıklığı ayarı açıktır belki. Yada vsync deneyin..ya grafiktenmidir neyden gözüme bi değişik geliyor kasıyor gibi ama fpsim hiç düşmüyor
fps im 144 e sabit zaten reis ea da bu kodu yazdığımda kaydetmeme izin vermiyorAynı şekilde origin kütüphanesinden apex özelliklerine girin advanced launch optionsdan komutlara +fps_max 144 yazacaksınız.
Monitörlerden anlamıyorum hocamEA üzerinden oynuyorum oyunu
monitörde yırtılma sorunu varsa nasıl anlıyabilirim