Neler Yeni

Yardım Apex Legends kollamı yoksa klavye mouse ilemi oynanır ?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Göktuğ Demircan
eh şimdi sana hangi oyunu önersem elimde kalır her oyunun zor yönü var ve bir çoğunun communitysi berbat senin fps deneyimini iyileştirmenin tek yolu arkadaşlarınla oynamak onun dışı istediğin çoğu oyundan başlayabilirsin lakin apex önermem eşleştirme sistemi kötü
Peki fps oyunlarına yeni başlayacak birisine ne önerirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex biraz gözümü korkuttu acıkcası

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Merhaba, öncelikle şunu söyliyim fps türü oyunlarda genel olarak çok becerikli bir insan değilimdir hatta şuana kadar hayatım boyunca hiç düzenlü olarak fps savaş oyunu oynamadım (bir iki kere falan girmişimdir valorant). Ve artık bu işe bir son verip Apexe başlamayı düşünüyorum ama bi sorun var bazı arkadaşlarım bana mouse ve klavye ile oyna derken bazılarıda kol ile daha kolay diyor sizce yeni başlayan birisi için hangisi doğru olur.
elimilen dayı elimilen :D

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Göktuğ Demircan
daha cs valorant ve benzeri oyunları oynayabilirsiniz mantığını kavramak daha kolay olur sizin için apex gibi battle Royale oyunlarında hem metayı takip etmeniz hem her karakterin yeteneğini bilmeniz falan derken çok karışır sizin için

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Merhaba, öncelikle şunu söyliyim fps türü oyunlarda genel olarak çok becerikli bir insan değilimdir hatta şuana kadar hayatım boyunca hiç düzenlü olarak fps savaş oyunu oynamadım (bir iki kere falan girmişimdir valorant). Ve artık bu işe bir son verip Apexe başlamayı düşünüyorum ama bi sorun var bazı arkadaşlarım bana mouse ve klavye ile oyna derken bazılarıda kol ile daha kolay diyor sizce yeni başlayan birisi için hangisi doğru olur.
Klavye mouse. Fps oyunlari kolla zor olur genelde. Hikayeli oyunlar haric diyorum tabi.

Top Bottom