İnceleme APEX LEGENDS MOBILE BETA İNCELEMESİ

Kings_Canyon_Solace.jpg
Evet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ;
Screenshot_2021-04-28-21-36-04-779_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
Oyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem cihazımı (Mi 9 Lite) çok kastırıyor. Pubg ve Cod gibi oyunlar da böyle bir beta sürecinden geçmişti ama bu oyunun hali dava kötü.
Screenshot_2021-04-28-21-34-47-914_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
EA küçük bir firma değil. Bu sorunların altından geleceğini düşünüyorum. Oynanış olarak keyifli. Elbette PC sürümü kadar değil ama idare eder. Oyun hala hızlı olduğunu hissettiriyor yani CoD mobile oyuncusu olan ben bile oyunun hızına hayran kaldım.
Screenshot_2021-04-28-21-32-20-710_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
Ek olarak oyunun şuan botlarla dolu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca oyunda grafik ayarı yok ilginç bir şekilde. Olması gerekiyor bu tarz oyunlarda
Screenshot_2021-04-28-21-32-38-806_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg

Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlar
Screenshot_2021-04-28-21-34-56-027_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg

FPS problemi olmazsa çok hoş duruyor bence :D

Oyun daha betanın bile altında bir seviyede bu halinin yanında bile geçmez çıktığı zaman oyun içinden aldık dediği görseller ile alakası yok.
Birde FPS Sınırı 30 FPS şuan.

Eline sağlık inceleme güzel olmuş ama yapımcının oyunu düzeltmesi gerekiyor. En azından FPS sorunu çözülmeli

Alıntıyı görüntüleEvet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ;
Alıntıyı görüntüleOyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem cihazımı (Mi 9 Lite) çok kastırıyor. PUBG ve Cod gibi oyunlar da böyle bir beta sürecinden geçmişti ama bu oyunun hali dava kötü. Alıntıyı görüntüleEA küçük bir firma değil. Bu sorunların altından geleceğini düşünüyorum. Oynanış olarak keyifli. Elbette PC sürümü kadar değil ama idare eder. Oyun hala hızlı olduğunu hissettiriyor yani CoD mobile oyuncusu olan ben bile oyunun hızına hayran kaldım.
Alıntıyı görüntüleEk olarak oyunun şuan botlarla dolu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca oyunda grafik ayarı yok ilginç bir şekilde. Olması gerekiyor bu tarz oyunlardaAlıntıyı görüntüle
Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlarAlıntıyı görüntüle
Pc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.

Pc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.
Benim PC var ama her zaman evde olamıyorum olsamda yatağıma yatıp oyun oynamayı seviyorum o yüzden mobil oyunlardan iyi anlarım

Free Fire gibi olmuş beğenmedim.

kendi fikrimdir mobilde fps oyun oynanmaz en fazla brawl stars gibi oyunlar dokunmatikte olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,593
Üyeler
184,333
Son üye
sedaynss
Geri