Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlar
Pc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.Alıntıyı görüntüleEvet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ;
Alıntıyı görüntüleOyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem cihazımı (Mi 9 Lite) çok kastırıyor. PUBG ve Cod gibi oyunlar da böyle bir beta sürecinden geçmişti ama bu oyunun hali dava kötü. Alıntıyı görüntüleEA küçük bir firma değil. Bu sorunların altından geleceğini düşünüyorum. Oynanış olarak keyifli. Elbette PC sürümü kadar değil ama idare eder. Oyun hala hızlı olduğunu hissettiriyor yani CoD mobile oyuncusu olan ben bile oyunun hızına hayran kaldım.
Alıntıyı görüntüleEk olarak oyunun şuan botlarla dolu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca oyunda grafik ayarı yok ilginç bir şekilde. Olması gerekiyor bu tarz oyunlardaAlıntıyı görüntüle
Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlarAlıntıyı görüntüle
Benim PC var ama her zaman evde olamıyorum olsamda yatağıma yatıp oyun oynamayı seviyorum o yüzden mobil oyunlardan iyi anlarımPc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.
Teşekkürler. Bu arada oyunun iOS betası daha çıkmadı belirteyimsonunda biten bir rehber eline sağlık güzel olmuş @BaşaramadıkAbi nin android rehberinden sonra elim yorulmuştu
Düzenledim lnasonunda biten bir rehber eline sağlık güzel olmuş @BaşaramadıkAbi nin android rehberinden sonra elim yorulmuştu