Neler Yeni

İnceleme APEX LEGENDS MOBILE BETA İNCELEMESİ

Kings_Canyon_Solace.jpg
Evet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ;
Screenshot_2021-04-28-21-36-04-779_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
Oyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem cihazımı (Mi 9 Lite) çok kastırıyor. Pubg ve Cod gibi oyunlar da böyle bir beta sürecinden geçmişti ama bu oyunun hali dava kötü.
Screenshot_2021-04-28-21-34-47-914_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
EA küçük bir firma değil. Bu sorunların altından geleceğini düşünüyorum. Oynanış olarak keyifli. Elbette PC sürümü kadar değil ama idare eder. Oyun hala hızlı olduğunu hissettiriyor yani CoD mobile oyuncusu olan ben bile oyunun hızına hayran kaldım.
Screenshot_2021-04-28-21-32-20-710_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg
Ek olarak oyunun şuan botlarla dolu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca oyunda grafik ayarı yok ilginç bir şekilde. Olması gerekiyor bu tarz oyunlarda
Screenshot_2021-04-28-21-32-38-806_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg

Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlar
Screenshot_2021-04-28-21-34-56-027_com.ea.gp.apexlegendsmobilefps.jpg

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
FPS problemi olmazsa çok hoş duruyor bence :D

Mileven

80+ Silver
Oyun daha betanın bile altında bir seviyede bu halinin yanında bile geçmez çıktığı zaman oyun içinden aldık dediği görseller ile alakası yok.
Birde FPS Sınırı 30 FPS şuan.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bu kadar hızlı bir oyunun mobile çıkması şaşırttı

Davut P.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Davut Pirinç
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları , Oyun cihazları , Oyuncu aksesuarları , Telefon ve dahası .
Instagram
davutt.p
Steam
steamcommunity.com/id/davuttp
Twitter
Dp96804964
Facebook
Davut
Discord
𝔻avut P.#8098
Reddit
DavutP57
Eline sağlık inceleme güzel olmuş ama yapımcının oyunu düzeltmesi gerekiyor. En azından FPS sorunu çözülmeli

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüleEvet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ;
Alıntıyı görüntüleOyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem cihazımı (Mi 9 Lite) çok kastırıyor. PUBG ve Cod gibi oyunlar da böyle bir beta sürecinden geçmişti ama bu oyunun hali dava kötü. Alıntıyı görüntüleEA küçük bir firma değil. Bu sorunların altından geleceğini düşünüyorum. Oynanış olarak keyifli. Elbette PC sürümü kadar değil ama idare eder. Oyun hala hızlı olduğunu hissettiriyor yani CoD mobile oyuncusu olan ben bile oyunun hızına hayran kaldım.
Alıntıyı görüntüleEk olarak oyunun şuan botlarla dolu olduğunu söyleyeyim. Ayrıca oyunda grafik ayarı yok ilginç bir şekilde. Olması gerekiyor bu tarz oyunlardaAlıntıyı görüntüle
Oyun benim beklentilerimi şuanlık karşılamadı ama oyunun kendini geliştireceğine eminim.Bu arada oyunun kapalı beta oyuncu sınırı doldu. O yüzden link koymayacağım. İyi forumlarAlıntıyı görüntüle
Pc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc varken gereksiz ama pcsi olmayanlar için güzel olmuş.
Benim PC var ama her zaman evde olamıyorum olsamda yatağıma yatıp oyun oynamayı seviyorum o yüzden mobil oyunlardan iyi anlarım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kendi fikrimdir mobilde fps oyun oynanmaz en fazla brawl stars gibi oyunlar dokunmatikte olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,763
Üyeler
164,188
Son üye
AGIRxVASITA
Top Bottom