Apex Legends Oynayan Türk Sayısı Ne Kadardır Sizce?

-GHOST-

80+
Reaksiyon skoru
51
Bu soruyu harbiden merakımdan soruyorum. Ya mesela SteamDB ' den bakıyorum şu anda anlık 113 bin oyuncu var. Hatta en fazla olduğu zamanlarda 200 bin kişi oynuyor. Atıyorum aynı anda 10 bin Türk oynuyor mudur acaba ? Evet çok nadiren takımıma Türk geliyor ama genede merak işte.

1756399103001.webp

En çok oynadığım online oyundu bıraktım csye geçtim :D bir türk daha eksildi ama mükemmel bir oyun o konuda hakkını yedirmem gerçekten beni çok eğlendirdi heirloomum bile var döndüre döndüre oynuyordum çok iyi ya Türk sayısı çok çok az maalesef ülkemizde o kadar da popüler değil

Alıntıyı görüntüle
En çok oynadığım online oyundu bıraktım csye geçtim :D bir türk daha eksildi ama mükemmel bir oyun o konuda hakkını yedirmem gerçekten beni çok eğlendirdi heirloomum bile var döndüre döndüre oynuyordum çok iyi ya Türk sayısı çok çok az maalesef ülkemizde o kadar da popüler değil
Ah be reis dediğin gibi Bir Türk daha eksildi 😢😢

%10-15 falan Türk vardır engin tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim :D Çünkü 10 maçta bir falan Türk denk geliyor.

Yıllardır ara ara girer oynarım bu arada apex steame gelmeden önce daha çok oynuyordum S1 oyuncusuyum ben xd
1756399982385.webp

Geri