Apex Legends Oynayan Türk Sayısı Ne Kadardır Sizce?

-GHOST-

80+
Reaksiyon skoru
51
Bu soruyu harbiden merakımdan soruyorum. Ya mesela SteamDB ' den bakıyorum şu anda anlık 113 bin oyuncu var. Hatta en fazla olduğu zamanlarda 200 bin kişi oynuyor. Atıyorum aynı anda 10 bin Türk oynuyor mudur acaba ? Evet çok nadiren takımıma Türk geliyor ama genede merak işte.

1756399103001.webp

En çok oynadığım online oyundu bıraktım csye geçtim :D bir türk daha eksildi ama mükemmel bir oyun o konuda hakkını yedirmem gerçekten beni çok eğlendirdi heirloomum bile var döndüre döndüre oynuyordum çok iyi ya Türk sayısı çok çok az maalesef ülkemizde o kadar da popüler değil

Alıntıyı görüntüle
En çok oynadığım online oyundu bıraktım csye geçtim :D bir türk daha eksildi ama mükemmel bir oyun o konuda hakkını yedirmem gerçekten beni çok eğlendirdi heirloomum bile var döndüre döndüre oynuyordum çok iyi ya Türk sayısı çok çok az maalesef ülkemizde o kadar da popüler değil
Ah be reis dediğin gibi Bir Türk daha eksildi 😢😢

%10-15 falan Türk vardır engin tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim :D Çünkü 10 maçta bir falan Türk denk geliyor.

Yıllardır ara ara girer oynarım bu arada apex steame gelmeden önce daha çok oynuyordum S1 oyuncusuyum ben xd
1756399982385.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,037
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri