Neler Yeni

Apex Legends Son zamanlardaki optimizasyon sorunları

Iberch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayberk
Arkadaşlar merhaba. İlk defa bu tarz bir forum sitesine kayıt oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.

Yaklaşık 4 5 aydır apex oynuyorum. Ama oyun son 1 hatta 1.5 aydır optimizasyon konusunda baya kötüleşti . Yani en azından bende öyle.
İ5 3. nesil RX 550 4GB ve 2X4 Ram'lerim var. Evet sistemim iyi değil ama ben kendimce ayarlar yapıp 1280x960 ve Sevdiğim ayarları fulleyerek 60 fps sabit bir biçimde oynayabiliyordum. Ama son zamanlarda bırakın oyunu oynamayı daha maça hatta oyuna giremiyorum. Her oyunu açtığımda oyun kendini atıp ekran kartı devre dışı kalıyordu. Görsel bırakırım bu olay hakkında. Sonra Steam e geçtiö. Burda en azından oyuna girebiliyordum ama training mapte öyle bir drop giriyor ki. Saniye başı her ne yaparsam yapayım drop giriyor. Yaklaışık 7 8 dk sonra biraz oynayıp droplar sonlanıyor. Sonra diyorum bari maça giriyim maça girme ekranında kalıyor. Ve oyundan atıyor. Ve bu döngü hep devam ediyor.

Evet sizle 1,5 aydır yaşadığım bu sinir bozucu sorunu anlatmak istedim. Sizden istediğim şey sizde bu sorunları yaşıyorsanız belirtirseniz mutlu olurum. Çoğu kişinin pc si benden iyidir muhtemelen. Eğer ki iyi bir pc ye sahip olup bu sorunları yaşayan çıkarsa sorunun bende olmadığını anlayacağım. Ve eğer ki yaşıyorsanız ne zamandan beri yaşıyorsunuz ?

Şimdiden herkese teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

görsel

Ekler

• indir.jpg
    indir.jpg
    8.9 KB · Hit: 40
Top Bottom