1 ay önce steelseries apex pro mini klavye aldım klavye iyi hoştu baya kullandıktan sonra steelseries gg programını indirim drıverını kurdum klavyenin lanet olsun ki kurmasaydım kurduğumdan beri sorunları bitmedi klavyenin U tuşuna bi kere basıyorum klavye sanki 6 kere basmışım gibi peş peşe uuuuuuuuuuu olarak yazıyor aynı sorunlar R ve Ğ tuşları içinde geçerli 4 basışta bir bu sorunu tekrarlıyorlar peki sorunlar bittimi bitmedi klavyenin rgb değiştirme kombinasyonu olan Steelseries tuşu + Z ye bastığımda klavyenin rgb si değişiyor fakat büyük bir sorunla klavyenin rgb si değiştiği gibi klavye tüm tuşlara basıyormuşum gibi tepkiye giriyor ve ben klavyeye dokunmama rağmen peş peşe bütün harflere basıyor ve pc komutları kaldıramadığı için donuyor tekrar rgb yi değişiyor bu sefer sadece WET tuşları basıyor G tuşuna bastım diyelim pc ye WET komutu gidiyor her tuşta geçerli neye basarsam basayım WET yazıyor. ben bu sorunu Steelseries destek ekibine ticket atarak çözmeye çalışıyorum ama türkçe destek ekipleri bile yok 2 haftadır bunlarla uğraşıyorum drıverın log dosyalarını at dediler attım video çek dediler çektim fakat bi çözüm olduumu hayır gram yardımcı olmuyolar ve yedek klavyem dahi yok idare etmeye çalışıyorum bu klavyeye ben bu metinleri yazarken bile kaç kere Fazlalık U - Ğ - R harflerini sildim inanın hiç fikrim yok ama 100 den fazla harf sildiğim kesindir. Klavyeyi alacaklara tavsiyem steelseriesten uzak durun eğer böyle bir sorun yaşayan varsa konunun devamında sorunumun çözülüp çözülmediği hakkında bilgi vermeye devam edeceğim