Galatasaray8
80+ Bronze
Apple.com adresinden iphone se 2 siparişi versem güvenilir mi?
Ve Ürünü İade şansım var mı?
Markanın kendi sitesi. Elbette güvenilir.Apple.com adresinden iphone se 2 siparişi versem güvenilir mi?
TrollApple.com adresinden iphone se 2 siparişi versem güvenilir mi?
Hayır troll değil ben normalde teknosaya gidip alacaktım ama kutu açıldıktan sonra iade olmuyormuş o yüzden sordum.Şaka mı yapıyorsun? Adamlar kendi telefonunu satıyor. Oraya güvenmeyip hepsiburadaya mu güveneceksin? Troll konu
Troll
Kutu açıldıktan sonra iade alıyor mu apple.com teknosa almıyorda.Bir de kızgın atıyor. Vw bayisine gidip polo almak güvenilir mi? Ya da forda gidip Fiesta alsak dolandırırlar mı?
XR nasıl olur.Mümkünse oradan alın. Ben Hepsiburada’dan aldım. Ekranın kasa arasında boşluk bulunuyor, sessize alma butonu sallanıyor ve vidalar + + olması gerekiyor bende hem + + değil hemde vidaların boyası atmış. Açıldığından bile şüpheliyim. Apple ile görüştüğümde bazı telefonlarda olabileceğini söylediler. Bütçeniz varsa iPhone 11’lere bakın.
sonundaHerkes troll demiş ama arkadaşın asıl sormak istediği şey;
Kutu açıldıktan sonra iade alıyor mu apple.com???
11 ve SE’nin alt modeli. Alabilirseniz alın. Kesinlikle SE önermiyorum. Fabrika hatası diye bir ton video var YouTube’da. Kullanıma engel olmadığı için uğraşmadım.XR nasıl olur.