artık eskidi bence hocam 1-2 yıla güncelleme desteği de kesilebiliriphone se 2020 2024 de alınır mı şuan redmi note 11s kullanıyorum yurtdışı onu satıp 9500 TL'ye easycepden iphone se 2020 almayı düşünüyorum fiyat olarak da uygun geldi ama biraz eski iphone kullanmak istiyorum sizce alınır mı
Yenilenmis telefona bulasmamanı tavsşye ediyorum bir kere canım yandı baskasının da yansın istememiphone se 2020 2024 de alınır mı şuan redmi note 11s kullanıyorum yurtdışı onu satıp 9500 TL'ye easycepden iphone se 2020 almayı düşünüyorum fiyat olarak da uygun geldi ama biraz eski iphone kullanmak istiyorum sizce alınır mı
nereden aldınızYenilenmis telefona bulasmamanı tavsşye ediyorum bir kere canım yandı baskasının da yansın istemem
Site adı verip karalama yapmak istemiyorum sadece bulasmamanızı tavsiye ederim %90 bütün hepsi aynı oluyor sorunlar konusundanereden aldınız
yenilenmiş alma yan sanayi parçalardan dolayı ekranı küçük zateniphone se 2020 2024 de alınır mı şuan redmi note 11s kullanıyorum yurtdışı onu satıp 9500 TL'ye easycepden iphone se 2020 almayı düşünüyorum fiyat olarak da uygun geldi ama biraz eski iphone kullanmak istiyorum sizce alınır mı
teknosadan alınır mı? yenilenmişyenilenmiş alma yan sanayi parçalardan dolayı ekranı küçük zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mediamark ta dene vardır beğenirsen temiz bulup alırsın
iPhone 11 ve alt modellerin hiç biri artık alınmaz şuan alicaksan en düşük 12 aliphone se 2020 2024 de alınır mı şuan redmi note 11s kullanıyorum yurtdışı onu satıp 9500 TL'ye easycepden iphone se 2020 almayı düşünüyorum fiyat olarak da uygun geldi ama biraz eski iphone kullanmak istiyorum sizce alınır mı
başına ne geldiğini bilmediğim icin bisey diyemeyeceğim orjinal parça ile değiştiyse sıkıntı yok ama yan sanayi parça baş ağrıtır o telefonu sevdiyseniz 2 güncelleme daha alicak galiba uzun ömürlü olur uygulama desteği kesilmedikce telefondan anlayan yakınınız varsa sari site den bakın yada yinede yenilenmiş aslaa önermem ama easycep te 14 gun icersinde iade var alin 10 gün fln kullanın işlemci kısmı hariç ısınan yer kamerada isinabilir kapali iken genelde yan sanayi ucuz parçalar ısınır ekran da beyazlar sarımsı gözükmüyorsa trutone aktif ise bide kasanin ekran ile birleştiği yerde aşınma açılma yoksa alabilirsiniz ama yinede pek önermem ama beğenirseniz kullanin 1 sene easycep garantisi vardi galiba tam olarak bilmiyorumdateknosadan alınır mı? yenilenmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mediamarkt da 11599 TL'ye var alınır mı