Kasım indirimlerinde İphone 16e alınır mı.?

Merhaba Uzun Süreler İphone se 2020 64 gb modelini kullanıyorum hem batarya problemleri hemde yaşıda eskimesi ile kasım indirimlerinde degiştirmeyi düşünüyorum iphone 6 dan belli ios kullanıyorum çok alıştım android geçsem nasıl olur sizce mantıklı olurmu mesela s25fe gibi modellere göz kırpılabilrimi mantıklı indirim döneminde yoksa iphone 16e indirim girmesini bekleyip kasımda iphone mu bakılmalı.
16e yerine iphone 15 gibi bir cihaz öneririm şahsen indirimlerde

Yav dayı ne android miş be valla gına getiriyorsunuz yok daha iyi yok bu iyi yok paranı çöpe atarsın felan her telefonun eksisi artısı belli adam 15 senedir İOS kullanıyorum diyor yok şu android tokatlıyor bu şunu yapıyor yok android telefon uzay mekiği oluyor adam indirim gelirse alacağım demiş zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İPhone 13 aldığımda 16e nin bu fiyattan çıkacağını bilseydim bende 16e beklerdim cidden iyi cihaz 13 aldığımda banada s23 al bla bla diyorlardı iPhone aldım telefonu çok elimden düşüren birisiyim sadece ayda 1 defa koruyucu kırıyorum ama telefonda bir şey yok maşallah malzemesi dayanıklı özellikleri beni tatmin ediyor günlük hayat fotoğraf yetiyor oyunu pc den oynuyorum zaten iCloud dışı sinir eden bir şey olmadı
Sadece sağlamlık icin iphone alınmaz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,423
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri