JassasJ
80+ Bronze
Dahası
Yıllardır windows kullanan biri olarak ilk kez Mac Air ve Apple ekosistemini denedim basitçe deneyimlerimi anlatıcam.
1- iPad Pro ve Apple Pencil:
iPad zaten büyük ekran sayesinde TV ihtiyacımı karşıladı .D Apple Pencil ile çizim yapmak gayet güzel ancak biraz lag hissettim ama o kadar da önemli değildi. Ek olarak iPad arayüzü de gayet hoştu tabii.
Ve ekosistem ile tamamen bağlantılı olması da büyük bir artı oluyor.
2- Mac Air:
Yani normal bir laptop gündelik işlerde kullandım ve arada web sitesi falan geliştirdim onun dışında pek bir olayı yok tabii ekosistem ayrı.
3- Apple TV:
Normal bir akıllı tv gibi geldi pek kullanmadım zaten.
Sonuç olarak eğer her şey apple ise ekosistem olarak güzel bir bağlantı kuruyor bu da gayet iyi oluyor.
(kendi görüşüm ekosistem dışında tercih edilmez)
1- iPad Pro ve Apple Pencil:
iPad zaten büyük ekran sayesinde TV ihtiyacımı karşıladı .D Apple Pencil ile çizim yapmak gayet güzel ancak biraz lag hissettim ama o kadar da önemli değildi. Ek olarak iPad arayüzü de gayet hoştu tabii.
Ve ekosistem ile tamamen bağlantılı olması da büyük bir artı oluyor.
2- Mac Air:
Yani normal bir laptop gündelik işlerde kullandım ve arada web sitesi falan geliştirdim onun dışında pek bir olayı yok tabii ekosistem ayrı.
3- Apple TV:
Normal bir akıllı tv gibi geldi pek kullanmadım zaten.
Sonuç olarak eğer her şey apple ise ekosistem olarak güzel bir bağlantı kuruyor bu da gayet iyi oluyor.
(kendi görüşüm ekosistem dışında tercih edilmez)