Neler Yeni

Apple IMEI kaydettirmek disinda baska bir yontem mevcut mudur?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Bir arkadasim ayni android telefonlarda oldugu gibi iphone telefonuna da imei kirdirdigini belirtti. Asilsiz oldugunu dusunuyorum ama konu hakkinda bilgisi olan var midir?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
iPhone'lar da yok. Uzatma var. Bazı kişiler yapıyor.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Uzatma konusuyla ilgili okuyabilecegim bir yazi var mi?
4+4 ay kullanırsın daha sonra para karşılığında 2+2 uzatılıyor.

Yurt dışına çık gir yaparsan kendi pasaportun ile uzatırsın 2 ay

Her yıl başında bu sıfırlanır aynı şekil yine kullanırsın bildiğim ve kanun değişmediği sürece böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazı yok.

Bunlar %99.9 dolandırıcı yorumlar para karşılığı satın alınıyor ara ara bu tuzağa düşüp para verenler yorumlara yazıyor dolandırıldık diye lakin hemen yorumları siliyorlar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
Bunlar %99.9 dolandırıcı yorumlar para karşılığı satın alınıyor ara ara bu tuzağa düşüp para verenler yorumlara yazıyor dolandırıldık diye lakin hemen yorumları siliyorlar

Buradan zamanında bende yaptırdım. Biliyorum yani burayı.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Buradan zamanında bende yaptırdım. Biliyorum yani burayı.
Dedikleri gibi 12 ay süresiz kayıt oluyor mu peki.
devamlı isim değiştiriyor bunlar uzun süre takip ettim whatsapp tan görüştüm bana demişlerdi cihazın kendi imei numarasını bize verin parayı bana atın biz cihazı yurt dışından ithal olarak resmi kayıt yapıyoruz demişlerdi 1 hafta takip ettim olumsuz yorumları hemen kaldırıyorlar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
Dedikleri gibi 12 ay süresiz kayıt oluyor mu peki.
devamlı isim değiştiriyor bunlar uzun süre takip ettim whatsapp tan görüştüm bana demişlerdi cihazın kendi imei numarasını bize verin parayı bana atın biz cihazı yurt dışından ithal olarak resmi kayıt yapıyoruz demişlerdi 1 hafta takip ettim olumsuz yorumları hemen kaldırıyorlar

Ben pandemi dönemi yaptırdım. Yani 3 sene önce falan. O günden beri takip ediyorum. Ne isim değiştirdiler ne başka bir şey.

Pandemi bittiğinde bu süre uzatma olayı da bitmişti. Bu sayfayı takip ediyordum hala. Onlar, biz farklı yöntem kullanıyoruz. O yüzden devam ediyoruz dedi. Ve bu olay kapanıp kaç yıl geçmesine rağmen hala yapıyorlar.

fr_5013.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
Ben pandemi dönemi yaptırdım. Yani 3 sene önce falan. O günden beri takip ediyorum. Ne isim değiştirdiler ne başka bir şey.

Pandemi bittiğinde bu süre uzatma olayı da bitmişti. Bu sayfayı takip ediyordum hala. Onlar, biz farklı yöntem kullanıyoruz. O yüzden devam ediyoruz dedi. Ve bu olay kapanıp kaç yıl geçmesine rağmen hala yapıyorlar.

Alıntıyı görüntüle
şuan çalışıyor mu imeiniz ?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizin telefon imei numarası değiştirmeden kaç ay kullandınız 2 ay da sorun yok 2 ay uzatma çoğu kişi yapıyor lakin süresiz uzatma yapmak mümkün değil.
Siz 1 kere kayıt Yaptırdınız ve 3 yıl mı kullandınız

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
şuan çalışıyor mu imeiniz ?

Başka telefon kullanıyorum şu an hocam.

Hocam sizin telefon imei numarası değiştirmeden kaç ay kullandınız 2 ay da sorun yok 2 ay uzatma çoğu kişi yapıyor lakin süresiz uzatma yapmak mümkün değil.
Siz 1 kere kayıt Yaptırdınız ve 3 yıl mı kullandınız

Süresiz uzatmayı kim vaat ediyor zaten? Ondan uzak durun. :D

Benim verdiğim linktekiler 1 senelik uzatıyor. Bazıları Türk Telekom hattına uzatma yapıyor da o mevzuyu bilmiyorum.

1 kere kayıt yaptırıp 3 yıl kullanmak yok zaten. Zaten kullanmıyorum da o telefonu şimdi. Şu an bu adamlardan başka yapan ben görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
Başka telefon kullanıyorum şu an hocam.

Süresiz uzatmayı kim vaat ediyor zaten? Ondan uzak durun. :D

Benim verdiğim linktekiler 1 senelik uzatıyor. Bazıları Türk Telekom hattına uzatma yapıyor da o mevzuyu bilmiyorum.

1 kere kayıt yaptırıp 3 yıl kullanmak yok zaten. Zaten kullanmıyorum da o telefonu şimdi. Şu an bu adamlardan başka yapan ben görmedim.
1725999325315.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,933
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom