Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Sizce Değermi Böyle bir şey Yapmaya ?
Hocam Bence A34 5G > A54 5GA54 falan geçiceksen olabilir
Şimdi baktım, dediğin gibi kamera dışında aynı diyebiliriz. Kamera farkı var.Hocam Bence A34 5G > A54 5G
F/P Açısından
Boşuna Kardeşi Abisini Tokatladı Demiyorlar A34 5G İçinŞimdi baktım, dediğin gibi kamera dışında aynı diyebiliriz. Kamera farkı var.
Kanka 8 plus dan a54 geçtim şuan mutluyum. Sanada kamera çokta önemli değil diyorsan veya farkı yok ise gidip baktı isen geç.Boşuna Kardeşi Abisini Tokatladı Demiyorlar A34 5G İçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Sence Mantıklı Bir Kararmı ?
@SadeceBirisi.
Bütçem Sınırlı Olmasaydı Ben F5 Düşünüyordum Ama A34 5G Bana Yeterli Bence Pek Fotoğraf Çeken Birisi DeğilimKanka 8 plus dan a54 geçtim şuan mutluyum. Sanada kamera çokta önemli değil diyorsan veya farkı yok ise gidip baktı isen geç.
O zaman al geç, hem güncel kullanırsın, benim geçme sebebim apple store herşeye güncelleme istemesi yetersiz kalmaya başlaması ve bataryası.Bütçem Sınırlı Olmasaydı Ben F5 Düşünüyordum Ama A34 5G Bana Yeterli Bence Pek Fotoğraf Çeken Birisi Değilim
İlk Çıktığı Zamanlarda A74 5G Gelir Diye Beklemiştim Keşke BeklemeseydimO zaman al geç, hem güncel kullanırsın, benim geçme sebebim apple store herşeye güncelleme istemesi yetersiz kalmaya başlaması ve bataryası.
A34 al güzel telefon a54 ten daha güçlü CPU olarak kasa kalite olarakta güzelBoşuna Kardeşi Abisini Tokatladı Demiyorlar A34 5G İçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Sence Mantıklı Bir Kararmı ?
@SadeceBirisi.
4 yıl güncelleme alacak , 5 yıl güvenlik güncellemesi alacakMantıklı hocam, geçilebilecek f/p telefonların başında zaten. 2-3 yıl kasmadan donmadan kullanırsın, sonrası android zaten.
Sence 128 GB / 256 GBA34 şu an bayağı F/P bir cihaz, olabilir.