Neler Yeni

Apple İphone SE 2020 alınır mı?

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Android kullanıcısıyım.İOS un sade arayüzü beni her zaman cezbetmişti.Telefonda pek bişey yapmam.Genel olarak vidyo izleme sosyal medya webte geziniyorum.Nadiren oyun oynarım.Telefon boyutu olarakda küçük olmasını istiyorum.SE alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enver ömer
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Android kullanıcısıyım.İOS un sade arayüzü beni her zaman cezbetmişti.Telefonda pek bişey yapmam.Genel olarak vidyo izleme sosyal medya webte geziniyorum.Nadiren oyun oynarım.Telefon boyutu olarakda küçük olmasını istiyorum.SE alınır mı?
ben suan iphone 7 kullanıyorum telefon 5 yıllık olmasına rağmen heleda çok hızlı 2016 dan beri kullanıyorum alırsan en az 5 sene götürür seni

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Alınır. Bu anlattıklarınızı çok hızlı bir şekilde yıllarca yapabileceğiniz bir telefon. Madem küçük olmasını da istiyormuşsunuz, neredeyse tek alternatif.

Yalnız küçük olmasının bir dezavantajı olarak pilinden çok fazla beklentiniz olmasın.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
alınır.
ancak ben olsam 2. el xr alırdım.
dezavantajı 1 nesil eski işlemci(İphone XR için diyorum bunları)
avantajı
kamera
pil ömrü
ekran
ancak sizin tercihiniz. ikli telefon da güzel.

3 senedir iphone 7 kullanıoyrum hala gayet hızlı akıcı. ancak ekranı küçük geliyor tabi 4.7". se 2020 de 4.7"

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enver ömer
bide iphone se 2020 pubg de eğer oynuyosan hdr kare hızı olarak aşırı yüksek açıyo
iphone 7 ise hdr kare hızı yüksek açıyo

Top Bottom