uygulama yükleyemezsin, çoğu apple uygulamasına giremessinAgalar Apple cahili biriyim Apple Music giriş yapmam için hesap istedi kurdum ancak Apple kimliği ne bilmiyorum.Nedir,Ne değildir sölermisiniz.
Medikart 4 aylık ücretsiz Apple Music üyeliği verdide onu kullanmak için şey yapıyorum Apple kimliği zaten oluşturdum ancak Apple kimliği yazılan yere ne yazıcağımı bilmiyorumuygulama yükleyemezsin, çoğu apple uygulamasına giremessin
Knk oraya işte oluştururken istediği bilgileri yazıcaksın ne istiyorsa, e posta şifre Vb.Medikart 4 aylık ücretsiz Apple Music üyeliği verdide onu kullanmak için şey yapıyorum Apple kimliği zaten oluşturdum ancak Apple kimliği yazılan yere ne yazıcağımı bilmiyorum
Apple kimliği yazan yere şifremi ve e postamı yazdım ancak kabul etmiyorKnk oraya işte oluştururken istediği bilgileri yazıcaksın ne istiyorsa, e posta şifre Vb.
ayarlara gir apple kimliğinin üstün tıkla orda eposta yazar belki orda kini yaz sonra apple kimliği oluştururken yarattığın şifreyi yazApple kimliği yazan yere şifremi ve e postamı yazdım ancak kabul etmiyor