apple cihazların pil ömrü windows cihazların neredeyse hiç birinde yok. ilginç bir şekilde telefonlarda pili az gider diye bildiğimiz apple, iş bilgisayara gelince çok uzun pil ömrü sunuyor. neredeyse bir telefon kadar giden pil ömrü var.
apple cihazların pil ömrü windows cihazların neredeyse hiç birinde yok. ilginç bir şekilde telefonlarda pili az gider diye bildiğimiz apple, iş bilgisayara gelince çok uzun pil ömrü sunuyor. neredeyse bir telefon kadar giden pil ömrü var.
adamların oyun bilgisayarı olma ile ilgili hiç bir iddiaları yok ki. konuda da oyun için olduğu belirtilmemiş. eğer iş veya okul bilgisayarı olarak kullanılacak, oyun oynanmayacaksa apple daha mantıklı oluyor.
O iphone şarjı hızlı bitiyo diyenler iphone 5s de kalmış galiba iphone 12 pro max diğer telefonların yarısı kadar batarya ile 10 saat tam kullanım netflix , oyun vb. Gidiyo
o iş öyle olmuyor işte.ekran kalitesine pil ömrüne ve apple garantisine veriyoruz.garantisi biten cihaza ekran + alt kasa değişimi yapan başka firma yok.
herkes oyun oynamıyor bu birincisi.ikincisi open core ile kurunca orijinali kadar iyi çalışmıyor.airdrop falan yok.anlamı kalmıyor.macbook varken masaüstüne opencore ile attım.benzemiyor bir şeye.ekran çözünürlüğüne kadar sorun çıkıyor.
O iphone şarjı hızlı bitiyo diyenler iphone 5s de kalmış galiba iphone 12 pro max diğer telefonların yarısı kadar batarya ile 10 saat tam kullanım netflix , oyun vb. Gidiyo
genelde diğer firmalar garanti varken de değiştirmiyor lenovo laptopum vardı, ekran bir anda karardı. yazılar gözüküyor ama arka ışık yok. garantiye gönderdim darbeye bağlı kullanıcı hatası diye yapmadılar. halbuki bırak düşürmeyi, kapağını bile hızlı kapatmamıştım o güne kadar.
eğer oyun oynamıyorsanız.windowsta çalışan özel bir uygulama yoksa kesinlikle tavsiye ederim.aldıktan sonra şu ana kadar bilgisayar kullanmamışım dersiniz.m1 kesinlikle öneririm.render için de çok güçlüler.