Apple para iadesi yapmıyor

Metekr1905

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba app storeden picsart uygulamasını indirdim deneme sürümünü satın aldım sonra kartıma baktığımda 400 tl picsart yıllık abonelik çektiğini gördüm direk apple iade yerinden iade talep ettim reşit olmayan biri satın aldı diye ama bugün sonuçlanmış para iadesine uygun değil deniliyor itiraz gönderdim paramı nasıl geri alıcam istemiyorum yıllık aboneliği napıcam kullanmadığım uygulama önceden de çekmişti para iadesi almıştım bunda iade etmiyor yıllık diye mi bilmiyorum nasıl alıcam yardım edin bana.

Ekler

• IMG_1363.png
    IMG_1363.png
    452.4 KB · Hit: 93
Sürekli abonelik yapıp iade talebinde mi bulunuyorsun? Zira iki aşamalı onay sonrası bu abonelikler gerçekleşiyor.Uygulamaların kendi kendine abonelik başlatma gibi bir işlemi yok.

Yazdım ailemden reşit olmayan biri satın almış diye bakalım normalde böyle deneme süresi alıyordum paramı çekiyordu iade talep edince iade yapıyorlardı şimdi yapmıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli abonelik yapıp iade talebinde mi bulunuyorsun? Zira iki aşamalı onay sonrası bu abonelikler gerçekleşiyor.Uygulamaların kendi kendine abonelik başlatma gibi bir işlemi yok.
Hayır deneme süresi aldım sonra yıllık abonelik çekmiş iademi yapıcak mecbur ben almak istemiyorum red ediyorlar ben almadım yıllığı deneme süresinden sonra kendi çekmiş

kendi kendine çekemez sen kabul etmişsin

Hayır deneme süresi aldım sonra yıllık abonelik çekmiş iademi yapıcak mecbur ben almak istemiyorum red ediyorlar ben almadım yıllığı deneme süresinden sonra kendi çekmiş
Deneme süresi bitmiş parayı çekmiş. Olması gereken bu. İade etmezler.

Yazdım ailemden reşit olmayan biri satın almış diye bakalım normalde böyle deneme süresi alıyordum paramı çekiyordu iade talep edince iade yapıyorlardı şimdi yapmıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade yapacaklarını sanmam.Deneme süresi bitmiş yıllık ücreti almışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,809
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri