Neler Yeni

apple pencil muadili arıyorum

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar,
İpad de çizim için alınabilecek apple pencil muadili arıyorum. orjinali 2889tl olunca kalem için okadar vermek fazla geliyor. orjinale yakın bildiğiniz muadil kalem var mıdır?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
İpad de çizim için alınabilecek apple pencil muadili arıyorum. orjinali 2889tl olunca kalem için okadar vermek fazla geliyor. orjinale yakın bildiğiniz muadil kalem var mıdır?
Teşekkürler.
Kankam yazılımsal ve donanımsal olarak maksimum özelleştirmeye sahip diye biliyorum (yani kopyasını yapmak aşşşırı zor)
Bir kalem alırsın fakat cidden aynı hissiyatı vermez ve bir çok özellikten mahrum olursun, zaten bu yüzden fiyatını manyak gibi arttırıyorlar. Apple cidden iğrenç bir marka, her yerine para saçman gerekiyor.

doların 20 olması apple'ın suçu değil gibi de bilemedim yine de kızacaksan kızabilirsin
Apple TR fiyatları daha da pahalı. Bunun yanında yurt dışı fiyatı da çok pahalı.

doların 20 olması apple'ın suçu değil gibi de bilemedim yine de kızacaksan kızabilirsin
Kankam kızacak bir şey yok, 130 dolar çok pahalı bir fiyat (evet o zengin amerikalılar için bile)
Türkiye de daha da pahalı, suçlu olan çok yer var da diyecek bir şey yok. Başka bir marka olsa çok daha ucuza yapardı.
Örnek :samsung 50 dolar.

Apple TR fiyatları daha da pahalı. Bunun yanında yurt dışı fiyatı da çok pahalı.
Kankam kızacak bir şey yok, 130 dolar çok pahalı bir fiyat (evet o zengin amerikalılar için bile)
Türkiye de daha da pahalı, suçlu olan çok yer var da diyecek bir şey yok. Başka bir marka olsa çok daha ucuza yapardı.
Örnek :samsung 50 dolar.
almakta zorlanıyorlarsa 12 ay taksitle sahip olabiliyorlar vadesiz aylık 11 dolar da koymaz herhalde

Türkiye den bir şey alınmaz artık, çalıştığının karşılığının 10 da birini bile alamıyorsun. Avrupa veya amerika da kat ve kat fazlası alınıyor, kıskandığımız için de ter***st ilan ediliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almakta zorlanıyorlarsa 12 ay taksitle sahip olabiliyorlar vadesiz aylık 11 dolar da koymaz herhalde
Kankam sen şu anda biraz fakir kafası ile düşünüyorsun, herifler öyle savurgan değiller, alkol orada 100 tl olup ta burada 400 tl olunca yurt dışında adamlar alkolü bedavaya alıyor diyen insanlar gibi konuşuyorsun. Şunu anlaman lazım, amerikanın normaline göre bile 2 kat pahalı, türkiyede de ayrı pahalı. 11 dolar az bir para değil. Nasıl eskiden 2000 tl ye bile araba alabiliyorduk, o zamanlar 10 tl nin değeri ne kadardı? İnsanlar 20 paket makarna alabiliyorlardı.

Kankalar 3360 dolar asgari ücret olan bir ülkede 130 dolar kaleme vermek çok zor olmasa gerek. Ülkemiz şartları her zaman muadil kullanmaya itiyor. Yapabilecek bir şey yok malesef

Geri