Neler Yeni

Apple Pencil Muadili

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Bütçe
2000
Merhabalar, elimde Ipad 7. nesil var. Zamaninda 2300'e almistim simdi 1 kaleme 2300 vermegi icim almiyor ve imkanim kisitli. Evde sadece soru falan cozecegim. Kardesim biraz cizim yapar (profesyonel degil oncesinde kaleme aluminyum folyo baglayip ciziyordu.)
Muadili var midir?
2kya kadar butce var.

Merhabalar, elimde Ipad 7. nesil var. Zamaninda 2300'e almistim simdi 1 kaleme 2300 vermegi icim almiyor ve imkanim kisitli. Evde sadece soru falan cozecegim. Kardesim biraz cizim yapar (profesyonel degil oncesinde kaleme aluminyum folyo baglayip ciziyordu.)
Muadili var midir?
2kya kadar butce var.
Aliexpress den ilk siparişe özel indirimle vergiler dahil 250TL ye falan bulursun. Birsürü muadil var orada. Tam aynısı değil tabi ama gayet iş görüyor.

Aliexpress den ilk siparişe özel indirimle vergiler dahil 250TL ye falan bulursun. Birsürü muadil var orada. Tam aynısı değil tabi ama gayet iş görüyor.
Boyle kaliteli olarak ne bulabilirim bildigin 1 tane var mi?

Boyle kaliteli olarak ne bulabilirim bildigin 1 tane var mi?
Benim aldığım buna benzer bir şeydi, metal kasa olarak geldi iş de görüyor.

Ama daha kaliteli olarak Goojodoq markasına bakabilirsin onun kalemleri daha pahalı ama daha kaliteli. Type C ile şarj olanlara bak manyetik şarjı tablet desteklemiyor malum 😀

Benim aldığım buna benzer bir şeydi, metal kasa olarak geldi iş de görüyor.

Ama daha kaliteli olarak Goojodoq markasına bakabilirsin onun kalemleri daha pahalı ama daha kaliteli. Type C ile şarj olanlara bak manyetik şarjı tablet desteklemiyor malum 😀
su nasildir hocam

İkinci attığım kalem. İyidir kalitesi de güzel eğim sensörü ve Bluetooth ile bağlanma da var. Sadece basınç sensörü yok.
Tesekkurler hocam. Ikinci olarak attigini gormedim kusura bakma.

Hocam bizzat iPad 9. nesilde kullanıyorum ve aşırı memnunum. Şarjı kısa sürede doluyor, uzun süre gidiyor. Açıklamada 7. nesil ile uyumlu yazıyor. Siz genede bir kontrol edin. Uyumlu ise direk alın, güvenin bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizzat iPad 9. nesilde kullanıyorum ve aşırı memnunum. Şarjı kısa sürede doluyor, uzun süre gidiyor. Açıklamada 7. nesil ile uyumlu yazıyor. Siz genede bir kontrol edin. Uyumlu ise direk alın, güvenin bana.
Ayrıca bağlantı kopma gibi bir durum yok. Gecikme ve benzer durumlar hiç olmadı. Alalı 6-7 aydan fazla olmuştur bir kere sorun çıkarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,025
Üyeler
173,293
Son üye
Halil7847
Geri