Mehmet_emin3
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
ipad almak üzere her gerekli bilgiyi girdim ancak 3d secure ekranına bile almadan ---**** kartınızla yapmak istediğiniz ödeme için onay alınamadı. Lütfen bilgilerinizi gözden geçirip tekrar deneyin veya başka bir ödeme yöntemi deneyin--- deyip kesip atıyor sonradan öğrendim ki banka kartı kabul etmiyormuş apple resmi sitesi ancak benimde kredi kartı limitim yetersiz. Yapıkredi kullandığım için iletişime geçtim ancak internet alışverişi için herhangi bir engel olmadığını ve ödeme yapabilmemiz gerektiğini söylediler böyle saçma bir durum içerisindeyim tecrübesi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para hazır ürünü alamıyorum çıldırmalık.ipad almak üzere her gerekli bilgiyi girdim ancak 3d secure ekranına bile almadan ---**** kartınızla yapmak istediğiniz ödeme için onay alınamadı. Lütfen bilgilerinizi gözden geçirip tekrar deneyin veya başka bir ödeme yöntemi deneyin--- deyip kesip atıyor sonradan öğrendim ki banka kartı kabul etmiyormuş apple resmi sitesi ancak benimde kredi kartı limitim yetersiz. Yapıkredi kullandığım için iletişime geçtim ancak internet alışverişi için herhangi bir engel olmadığını ve ödeme yapabilmemiz gerektiğini söylediler böyle saçma bir durum içerisindeyim tecrübesi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim