Neler Yeni

Apple TV+ İzleme Rehberi (Ucuz)(VPN olmadan)

Ben neredeyse tüm işlemleri pc uygulamasından yapmıştım. Browser kısmı sandığım kadar esnek değilmiş. İlginiz için teşekkürler hocam.
Post automatically merged:

Android cihazlar için başka bir yöntem bulmaya çalışacağım.
hocam browserden icloud hesabı bile açamadım öyle söyleyim. Telden açtım, windows store dan itunes indirip kodu kullandım. Windows storeden Apple TV indirip ödeme yap kısmında UPI ID yi Bank seçip bir bank seçtim ve doldurup onayladım böyle oldu anca. Konuyu güncelle istersen.

hocam browserden icloud hesabı bile açamadım öyle söyleyim. Telden açtım, windows store dan itunes indirip kodu kullandım. Windows storeden Apple TV indirip ödeme yap kısmında UPI ID yi Bank seçip bir bank seçtim ve doldurup onayladım böyle oldu anca. Konuyu güncelle istersen.
Ödeme kısmının hiç açılmaması lazım direkt onaylamalı. Sıfırdan deneyen 1 kişi daha olursa daha iyi anlaşılır.

Yarın tek tek deneyerek konuyu 3e böleceğim. Apple/PC/Android için

Ödeme kısmının hiç açılmaması lazım direkt onaylamalı. Sıfırdan deneyen 1 kişi daha olursa daha iyi anlaşılır.

Yarın tek tek deneyerek konuyu 3e böleceğim. Apple/PC/Android için
androidtte Apple TV yok . O yüzden onu pas geçebilrisin.

Konuyu güncelledim. İsteyen herkes tek cihaz üzerinden tüm işlemleri yapabilir.

Konuyu güncelledim. İsteyen herkes tek cihaz üzerinden tüm işlemleri yapabilir.
Hocam tv den izlenmiyor. Vpn gerekliymiş. Lokasyon hatası veriyor mi box tv de. Yani sadece bilgisayar için geçerli sanırım.

Hata verdigi halde açtı diziyi 😅

Hocam tv den izlenmiyor. Vpn gerekliymiş. Lokasyon hatası veriyor mi box tv de. Yani sadece bilgisayar için geçerli sanırım.

Hata verdigi halde açtı diziyi 😅
Hayır VPN lazım değil. 5 cihazdan izledim, hata gibi gözüken yazılar çıktığında tamam deyip geçince direkt sorunsuz açıyor.

yıllık alma var mı?

kaç rupi yıllık hocam

birde ülke değiştikten sonra tekrar ülke değişebilir miyiz? google play de ülke değişince 1 yıl beklemen gerekiyordu.
Yıllık alma varmış. Ayarlardan 999 rupiye(500TL) yıllık plana geçilebiliyor. Geçebilmek için önce 1000 rupi yüklemeniz gerekiyor.

Yıllık alma varmış. Ayarlardan 999 rupiye(500TL) yıllık plana geçilebiliyor. Geçebilmek için önce 1000 rupi yüklemeniz gerekiyor.
yıllık 500tl patlıyorsa mükemmel fiyat apptv içerikleri başarılı.

Merhaba hocam android için telefondan Apple musice girip aldığım kodu kullanmak istedim ama the code entered is not valid hatasi veriyor

Bende yapmak istiyorum yıllık için işlemler ayni mi yöntem hala çalışıyor mu

Merhaba hocam android için telefondan Apple musice girip aldığım kodu kullanmak istedim ama the code entered is not valid hatasi veriyor
Alabildin mi

Son düzenleme:
Geri