watch 5 var bende memnunum ama çoğu özelliğini aktif kullanmıyorum belki de. anlık mesajlara saatten sesli yanıt verme ve bildirim görmek için kullanıyorum daha çok. bir de saat hastalığım var o yüzden kullanıyorum saat değiştirmek yerine kordon ve kadran değiştiriyorum. ama ilk başlarda şarjının bitmesi beni deli ediyordu sabah dolu çıkıyorum akşam %20 falan oluyordu. gece şarj edip taksam ertesi gün akşama doğru bitiyordu. artık her zaman açık ekran ve bazı özelliklerini kapattım günde %50 kadar şarj harcıyor. her gün şarj etmek zorunda olmak eksi bir yön ama güzel bir cihaz ve hayat kolaylaştırıyor. aldığıma pişman olmadım. maddi olarak zorlamıyorsa alınabilir ama saati almak yerine pro serisi alma durumunuz varsa onu da yapabilirsiniz size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eklemeyi unutmuşum apple watch + samsung telefon ikilisi yapmayı düşünüorsanız yapmayın. ve iphone ile apple watch alın derim. apple kullanmadıysanız ve zorluk çekebileceğinizi dişünüyorsanız sonradan pişman olabilirsiniz. donanım arşivi youtube da videosu var 12 pro aldım diye