Apple Watch alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,964
Kime sorsam herkes en iyisi Apple Watch diyor. Cidden öyle mi? Samsung, Huawei vs alınacağına daha pahalıya Apple Watch alınmalı mı?

Kime sorsam herkes en iyisi Apple Watch diyor. Cidden öyle mi? Samsung, Huawei vs alınacağına daha pahalıya Apple Watch alınmalı mı?
süs için takıyorum benim için kullanışlı bir şey değil tele bağlamıyorum kaliteli ve ismi var diye aldım ben

süs için takıyorum benim için kullanışlı bir şey değil tele bağlamıyorum kaliteli ve ismi var diye aldım ben
Her özelliği bana da lazım değil ama düzenli saat takarım ve temel bazı özellikleri bana lazım oluyor, bu kadar para verirsem de 3-5 yıl boyunca her gün takarım sanırım 😀

Evet en iyisi apple watch eğer bütçe problemin yok ise mağlum TR deyiz bir şey alırken herkes fiyata göre değerlendiriyor

telefonun iPhone değilse kullanamazsın. apple watch sadece iPhonelarda çalışır

telefonun iPhone değilse kullanamazsın. apple watch sadece iPhonelarda çalışır
Hiç mi kullanamam ya, o kötü oldu bak. Şuan iPhone kullanıyorum o sorun değil ama bu saati alsam 3-5 yıl kullanırım o arada illaki telefon değiştiririm o sıkıntı 😅

Valla apple kullanıyorum. Zamanında samsung s3 frontier ve apple watch 6 kullandım. Çok bir farkı yok bence. Dün ise galaxy watch 4 aldım ama daha gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bende iphone kullanıyorum ekosistem umrumda değil.

Valla apple kullanıyorum. Zamanında samsung s3 frontier ve apple watch 6 kullandım. Çok bir farkı yok bence. Dün ise galaxy watch 4 aldım ama daha gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bende iphone kullanıyorum ekosistem umrumda değil.
Watch 4ü ben de gördüm ve çok beğendim ama araştırdığım kadarıyla iPhone ile hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor kendisi. Eğer iPhone ile sınırlı da olsa bağlantı kurabiliyorsa ben de Watch 4 alabilirim.

Hiç mi kullanamam ya, o kötü oldu bak. Şuan iPhone kullanıyorum o sorun değil ama bu saati alsam 3-5 yıl kullanırım o arada illaki telefon değiştiririm o sıkıntı 😅
iPhone olmadan apple watch açamazsın. kullanman için iPhone da uygulamaya apple watch ekranda kod gibi bişi var onu okutman gerekiyor

apple watch alınır kullanıyorum gayet güzel.
ama apple watch sadece iphone onu bil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,818
Üyeler
174,787
Son üye
baturch
Geri