Apple Watch alınır mı?

Watch 4ü ben de gördüm ve çok beğendim ama araştırdığım kadarıyla iPhone ile hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor kendisi. Eğer iPhone ile sınırlı da olsa bağlantı kurabiliyorsa ben de Watch 4 alabilirim.
Evet bende evden birinin samsung telefonu ile eşleyeceğim. Çok beğenirsem saati samsunga geçerim belki.

Evet bende evden birinin samsung telefonu ile eşleyeceğim. Çok beğenirsem saati samsunga geçerim belki.
Bende de boşta duran eski bir Samsung cihaz var aslında ama telefona bağlayamadan kullanırsam ne kaybederim? Telefon görüşmesini zaten kullanmam da spor verilerini kalp verilerini vs saat kendi gün gün hafızada tutabiliyor mu yoksa telefona aktarması zorunlu mu?

Benim Mi band verileri 1 gün tutabiliyor mesela sonra siliyor 😅

Sizin saat gelene kadar büyük ihtimalle ben de bir saat alırım ama olur da almazsam saat hakkında ilk deneyiminizi sorarım 😀

Bende de boşta duran eski bir Samsung cihaz var aslında ama telefona bağlayamadan kullanırsam ne kaybederim? Telefon görüşmesini zaten kullanmam da spor verilerini kalp verilerini vs saat kendi gün gün hafızada tutabiliyor mu yoksa telefona aktarması zorunlu mu?

Benim Mi band verileri 1 gün tutabiliyor mesela sonra siliyor 😅

Sizin saat gelene kadar büyük ihtimalle ben de bir saat alırım ama olur da almazsam saat hakkında ilk deneyiminizi sorarım 😀
Yarın kargolanırsa salı gelir galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,931
Üyeler
174,797
Son üye
DârligBjørn
Geri