Neler Yeni

Apple Watch Seçimi Yardımı

weelyahya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yahya
Beyler ben ilk defa Apple Watch almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bi soru var Apple Watch 7 GPS 45mm mi almalıyım 5000 tl ye veya Apple Watch 8 45mm GPS+CELLULAR mı almalıyım 7900 tl ye çok kararsız kaldım sizce e sim desteği için aradaki 2900 tl lik fiyat farkını vermeye değer mi bilgilendirir misiniz beni veya kullanan felan varmı deyenimlerini aktarabilir mi?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert Güler
Apple watch ultra 2 kullanıyorum ve kesin olarak söyleyebilirim ki e sim %95 boş bir özellik , ilk olarak operatörlere her ay 40 tl (fiyatı değişmediyse) ödeme yapman gerekiyor ayrıca e sim aktif olması için saatin telefona bağlı olmaması ve wifi çekmiyor olması lazım , mesela koşuya çıkacaksın telefonunu almadan gidersen e sim ile kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple watchların şarjı zaten hızlı gidiyor özellikle ultra dışındaki modeller 1 gün dayanmıyor

O yüzden celluler almanı tavsiye etmiyorum (koşulara veya farklı bir spor aktivitesine telefonsuz çıkma hedefin yoksa )

Düz model 8 veya 9 alabilirsin o parayı e simli modele vereceğine daha yüksek bir model al bence

weelyahya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple watch ultra 2 kullanıyorum ve kesin olarak söyleyebilirim ki e sim %95 boş bir özellik , ilk olarak operatörlere her ay 40 tl (fiyatı değişmediyse) ödeme yapman gerekiyor ayrıca e sim aktif olması için saatin telefona bağlı olmaması ve wifi çekmiyor olması lazım , mesela koşuya çıkacaksın telefonunu almadan gidersen e sim ile kullanabilirsin

Apple watchların şarjı zaten hızlı gidiyor özellikle ultra dışındaki modeller 1 gün dayanmıyor

O yüzden celluler almanı tavsiye etmiyorum (koşulara veya farklı bir spor aktivitesine telefonsuz çıkma hedefin yoksa )

Düz model 8 veya 9 alabilirsin o parayı e simli modele vereceğine daha yüksek bir model al bence
Teşekkür ediyorum Mete bey açıklayıcı bi şekilde yazmışsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom