evet gürültü engelleme hakkında bilgim yok spotifyden şarkı indirebiliyorsun apple watcha airpods veya her hangi bir kulaklık bağlanıyor watch se biraz eski kalıyor en azından se 2 modelini alapple watch alacağım ilk watchım olacak öneri verirseniz sevinirim watch se düşünüyorum ayriyeten internet ve telefon yokken apple watcha airpodsumu bağlayıp müzik dinleyebilir miyim ve gürültü engelleme gibi özellikleri kullanabilie miyim?
hocam apple sitesindekievet gürültü engelleme hakkında bilgim yok spotifyden şarkı indirebiliyorsun apple watcha airpods veya her hangi bir kulaklık bağlanıyor watch se biraz eski kalıyor en azından se 2 modelini al
galiba bu zaten se2 modeli yanlış mı biliyorumhocam apple sitesindekişu ikisi arasında kararsızım farka değer mi bütcemde kısıtlı öğrenciyim![]()
evet se2 apple sitesi yerine diğer apple yetkili satıcılarda daha ucuza olabiliyor ptteknoloji bak öğrenci indirimleri oluyor öğrenci kimliğiylehocam apple sitesindeki Alıntıyı görüntüleşu ikisi arasında kararsızım farka değer mi bütcemde kısıtlı öğrenciyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba bu zaten se2 modeli yanlış mı biliyorum
ptt güvenilir mi pttden alışveriş yapanlar pek memnun değil gibi ayriyeten ortaöğretim öğrencisi icin herhangi indirim yok diye biliyorumevet se2 apple sitesi yerine diğer apple yetkili satıcılarda daha ucuza olabiliyor ptteknoloji bak öğrenci indirimleri oluyor öğrenci kimliğiyle