Neler Yeni

APPLE WATCH TELEFONA BAĞLI DEĞİLKEN Müzik DİNLENİR Mİ?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
apple watch alacağım ilk watchım olacak öneri verirseniz sevinirim watch se düşünüyorum ayriyeten internet ve telefon yokken apple watcha airpodsumu bağlayıp müzik dinleyebilir miyim ve gürültü engelleme gibi özellikleri kullanabilie miyim?

yerçileği

80+ Bronze
apple watch alacağım ilk watchım olacak öneri verirseniz sevinirim watch se düşünüyorum ayriyeten internet ve telefon yokken apple watcha airpodsumu bağlayıp müzik dinleyebilir miyim ve gürültü engelleme gibi özellikleri kullanabilie miyim?
evet gürültü engelleme hakkında bilgim yok spotifyden şarkı indirebiliyorsun apple watcha airpods veya her hangi bir kulaklık bağlanıyor watch se biraz eski kalıyor en azından se 2 modelini al

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet gürültü engelleme hakkında bilgim yok spotifyden şarkı indirebiliyorsun apple watcha airpods veya her hangi bir kulaklık bağlanıyor watch se biraz eski kalıyor en azından se 2 modelini al
hocam apple sitesindeki
1728832211167.png
şu ikisi arasında kararsızım farka değer mi bütcemde kısıtlı öğrenciyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam apple sitesindeki
1728832211167.png
şu ikisi arasında kararsızım farka değer mi bütcemde kısıtlı öğrenciyim
galiba bu zaten se2 modeli yanlış mı biliyorum

yerçileği

80+ Bronze
hocam apple sitesindeki Alıntıyı görüntüleşu ikisi arasında kararsızım farka değer mi bütcemde kısıtlı öğrenciyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba bu zaten se2 modeli yanlış mı biliyorum
evet se2 apple sitesi yerine diğer apple yetkili satıcılarda daha ucuza olabiliyor ptteknoloji bak öğrenci indirimleri oluyor öğrenci kimliğiyle

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet se2 apple sitesi yerine diğer apple yetkili satıcılarda daha ucuza olabiliyor ptteknoloji bak öğrenci indirimleri oluyor öğrenci kimliğiyle
ptt güvenilir mi pttden alışveriş yapanlar pek memnun değil gibi ayriyeten ortaöğretim öğrencisi icin herhangi indirim yok diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,737
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom