Neler Yeni

Apple Watch Ultra 2 yeni çıkan modeli ile farkı?

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Bütçe
40000

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
XXXX
Bu modeli almayı düşünüyorum yeni çıkan siyah model ile arasında 10 bin tl var ama fark olarak ben sadece renk diye biliyorum başka bir fark var mı özellik olarak işlemci farkı gibi mesela?
KANKİ MERAKIMDAN SORUYORUM Bİ SAATE 40 K VERİLİRMİ ne gibi özellikleri olabilirki

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KANKİ MERAKIMDAN SORUYORUM Bİ SAATE 40 K VERİLİRMİ ne gibi özellikleri olabilirki
Huawei kullanıyorum ve akıllı saat gerçekten işimi görüyor işim gereği çok fazla bakamıyorum telefona çok önemli ise o şekilde bakıyorum ama bu saatin özellikleri de belli bir yere kadar. Belki dediğim yanlış anlaşılacak ama apple ekosistemine geçince gerçekten işler değişiyor. Bu zamana kadar senin gibi düşündüm bir saate 40k verilebilir mi diye ama almışken iyi bir şey alıp uzun uzun süreler değiştirmeyi düşünmüyorum. Huawei alayım dedim yine aynı özelliklerde 20k 25k bandın da fiyatları sen olsan ne yaparsın şimdi. Telefon kulaklık tablet full apple şuan da.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
XXXX
Huawei kullanıyorum ve akıllı saat gerçekten işimi görüyor işim gereği çok fazla bakamıyorum telefona çok önemli ise o şekilde bakıyorum ama bu saatin özellikleri de belli bir yere kadar. Belki dediğim yanlış anlaşılacak ama apple ekosistemine geçince gerçekten işler değişiyor. Bu zamana kadar senin gibi düşündüm bir saate 40k verilebilir mi diye ama almışken iyi bir şey alıp uzun uzun süreler değiştirmeyi düşünmüyorum. Huawei alayım dedim yine aynı özelliklerde 20k 25k bandın da fiyatları sen olsan ne yaparsın şimdi. Telefon kulaklık tablet full apple şuan da.
telefon tablet kulaklık ile uyumlu olsun diye appele alırım ama 2 model arasında bi fark yoksa 10 k ucuz olanı al bende akıllı saat ile çalışıyorum işlerimi cok görüyort ama 1 reels izletmiğyor huawei watch gt 2 kulanıyorum bende anladım seni

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
telefon tablet kulaklık ile uyumlu olsun diye appele alırım ama 2 model arasında bi fark yoksa 10 k ucuz olanı al bende akıllı saat ile çalışıyorum işlerimi cok görüyort ama 1 reels izletmiğyor huawei watch gt 2 kulanıyorum bende anladım seni
Şuan gt4 kullanıyorum bende gt3 den geçtim mesela arkadaşım saat alacaktı gt3 ü ona verdim 4 aldım ama 5 almam asla almam aynı şeyler var başka fark yok hiçbir şekilde. Bende o farkı anlamadım acaba yeni bir şeyler getirdiler mi getirmediler mi youtube de tam bu konuyla alakalı video da yok o yüzden konu açmak zorunda kaldım.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Apple fanlarinin her sene tekrarladigi o mistik sey.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Bu modeli almayı düşünüyorum yeni çıkan siyah model ile arasında 10 bin tl var ama fark olarak ben sadece renk diye biliyorum başka bir fark var mı özellik olarak işlemci farkı gibi mesela?
Gerçekten 40k ya apple watch mı alacaksın bence onun yerine mekanik saat al hem piyasa değeride var sonsuza kadar çalışıyor akıllı saat takıntın yok ise

Top Bottom