Apple watch Walkie Talkie problemi

Reaksiyon skoru
146
Telefon 17 pro max
Watch series 10 46mm
Ofiste 4 kişi apple watch kullanıyor walkie talkie diye bir telsiz uygulaması var saate özel, İnanılmaz keyifli bir şey. Ofisteki herkes birbirine bağlanmış yapıyor ama ne yaparsam yapayım aşağı bıraktığım hatayı alıyorum. Karşı taraf bana walkie talkie daveti gönderdiğinde uygun değil hatası alıyor ne yapmam lazım herşeyi yaptım saati sıfırladım tekrardan kurdum olmuyor.

Ekler

• IMG_8541.webp
    IMG_8541.webp
    300.5 KB · Hit: 12
Telefon 17 pro max
Watch series 10 46mm
Ofiste 4 kişi apple watch kullanıyor walkie talkie diye bir telsiz uygulaması var saate özel, İnanılmaz keyifli bir şey. Ofisteki herkes birbirine bağlanmış yapıyor ama ne yaparsam yapayım aşağı bıraktığım hatayı alıyorum. Karşı taraf bana walkie talkie daveti gönderdiğinde uygun değil hatası alıyor ne yapmam lazım herşeyi yaptım saati sıfırladım tekrardan kurdum olmuyor.

1. FaceTime Ayarları -

Walkie-Talkie altyapı olarak FaceTime Sesli özelliğini kullanır. Eğer telefonunuzda FaceTime kapalıysa veya Apple hesabınızla eşleşmemişse bu hatayı alırsınız.
  • iPhone'unuzda: Ayarlar > FaceTime
  • FaceTime'ın Açık olduğundan emin olun.
  • "Size FaceTime ile Şuradan Ulaşılabilir" kısmında Apple ID (e-posta adresiniz) seçili ve yanında bir onay işareti olmalı. Sadece telefon numarasının seçili olması bazen bu hataya neden olur.

• 2. Apple Watch Ayarları
  • Saatinizde Kontrol Merkezi'ni açın (yan düğmeye basın veya ekranı yukarı kaydırın) ve Telsiz simgesinin sarı (aktif) olduğundan emin olun.
  • Telsiz uygulamasını açıp İbrahim Bey'in ismini silip (sola kaydırarak) tekrar davet göndermeyi deneyin.

3. Karşı Tarafın Durumu

Hata mesajı her ne kadar sizin ayarlarınıza işaret etse de, bazen sorun karşı taraftadır.
  • Karşı tarafın da FaceTime'ı aktif olmalı.
  • Karşı tarafın Apple Watch'unda Telsiz uygulaması yüklü ve "Kullanılabilir" durumda olmalı.

4. Yazılımsal Takılmalar

Eğer yukarıdakiler doğruysa, klasik ama etkili şu adımları deneyin:

Hem iPhone'u hem de Apple Watch'u kapatıp açın.
FaceTime uygulamasını iPhone'dan silip tekrar yüklemek bazen bağlantı sertifikalarını yeniler.

Geri