Neler Yeni

Apu işlemciye ekran kartı takarken ne yapmalıyım?

cnasu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İkra Cansu Yıldırım
Uzun süredir Ryzen 5 5600g Apu işlemci kullanıyorum, yakın zamanda 3060ti aldım. Montaj aşamasıyla alakalı bir sorunum yok. Ryzen 5 5600g sadece işlemci olmayıp içerisinde ekran kartı özelliği taşıdığı için driverlarını silmem gerekiyor mu bilmiyorum? Eğer driverları silmem gerekiyorsa bunu 3060ti ekran kartını takmadan önce mi yapmam gerekiyor? Sonra mı?

Bilgili birisi yardımcı olabilir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Uzun süredir Ryzen 5 5600g Apu işlemci kullanıyorum, yakın zamanda 3060ti aldım. Montaj aşamasıyla alakalı bir sorunum yok. Ryzen 5 5600g sadece işlemci olmayıp içerisinde ekran kartı özelliği taşıdığı için driverlarını silmem gerekiyor mu bilmiyorum? Eğer driverları silmem gerekiyorsa bunu 3060ti ekran kartını takmadan önce mi yapmam gerekiyor? Sonra mı?

Bilgili birisi yardımcı olabilir mi?
Ekran kartı takınca APU kendini iptal eder otomatik. Etmezse BIOS dan ayar yapmak lazım. Sürücüyü ise ister sil ister silme Nvidia sürücüsüyle çakışmaz o sürücü.

cnasu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İkra Cansu Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı takınca APU kendini iptal eder otomatik. Etmezse BIOS dan ayar yapmak lazım. Sürücüyü ise ister sil ister silme Nvidia sürücüsüyle çakışmaz o sürücü.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
bende apu kullaniyordum ki zaten imzadan da gozukuyor. yukarda arkadasinda dedigi gibi karti taktiginda apu devre disi kaliyor merak etme

Top Bottom