Amanita 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 12 Ocak 2022 #14 Hayırlı olsun. Yeni aldıysanız kaça aldınız monitörü sormamda sakınca yoksa.
Emircan Özdemir 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Emircan Özdemir 13 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Amanita yazmış: Hayırlı olsun. Yeni aldıysanız kaça aldınız monitörü sormamda sakınca yoksa. Devamı için tıklayın... kasım 26 da aldım yaklaşık 1700 tl ye aldım diye hatırlıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ocak 2022 Amanita yazmış: Hayırlı olsun. Yeni aldıysanız kaça aldınız monitörü sormamda sakınca yoksa. Devamı için tıklayın... aslında ben pc yide 26 kasımda parça parça aldım anakartımda psu da sorun çıktı sınav haftam girdi 1,5 ay sonra birliştirmek nasip oldu
Amanita yazmış: Hayırlı olsun. Yeni aldıysanız kaça aldınız monitörü sormamda sakınca yoksa. Devamı için tıklayın... kasım 26 da aldım yaklaşık 1700 tl ye aldım diye hatırlıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ocak 2022 Amanita yazmış: Hayırlı olsun. Yeni aldıysanız kaça aldınız monitörü sormamda sakınca yoksa. Devamı için tıklayın... aslında ben pc yide 26 kasımda parça parça aldım anakartımda psu da sorun çıktı sınav haftam girdi 1,5 ay sonra birliştirmek nasip oldu