Yurtdışını bilmiyorum ama buraya göre çok çok pahalı.arkadaslar fotodaki parçalar uyumlu ve stabil çalışır mı ne diyorsunuz fiyat olarak monitorle birlikte 11-12 k civarı tutuyor.Apu sistem hakkında dusunceleriniz nedir?
uyumlu ama pahalıarkadaslar fotodaki parçalar uyumlu ve stabil çalışır mı ne diyorsunuz fiyat olarak monitorle birlikte 11-12 k civarı tutuyor.Apu sistem hakkında dusunceleriniz nedir?
hespi çalışır ama tr den al gpu dışında
o kadar yorum boşunaydı demektrden toplayacağım zaten reis burdan sistemi göstermek için seçmiştim teşekkurler
yok yok fikrini de almış oldum teşekkurlero kadar yorum boşunaydı demek
trden alacagım fakat monitorle birlikte almayı dusunuyorum 11 k ya kadar cıkabilriim tum parcalar kaliteli olsun istiyorum ilerde ekran kartı da alabilirimTR'den mi alacaksın yurtdışından mı
Yurtdışını bilmiyorum ama buraya göre çok çok pahalı.
tum parcalar kaliteli 6600 lu sistem bulabilir miyiz sizce o fiyat aralıgındao paraya zorlasak rx6600 lü sistem gelir bence
monitorsuz 8000-9000 daha iyi sistem varsa atar mısınızuyumlu ama pahalı
Rezyok yok fikrini de almış oldum teşekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
trden alacagım fakat monitorle birlikte almayı dusunuyorum 11 k ya kadar cıkabilriim tum parcalar kaliteli olsun istiyorum ilerde ekran kartı da alabilirim
tum parcalar kaliteli 6600 lu sistem bulabilir miyiz sizce o fiyat aralıgında
monitorsuz 8000-9000 daha iyi sistem varsa atar mısınız
şu an için monitorsuz o kadar fiyata cıkmam pek mumkun değil o yuzden hem parcaları kaliteli olacak hem de ilerde upgrade edebilecegim sağlam bir sistem istiyorum.monitör ü saymazsak 12k ya rx6600lü sistem gelir