Bende apu düşünüyordum almadım gtx1660s ile 5500 sistem kuruyorumAMD RYZEN5 5600g sıstem hala alınır mı ? sızce
ya ekran kartı bıraz beklemeyı dusunuyorum ıntel alıyım amd apu sıstem alıyım bılemedım ekran kartı bıraz bekletmeyı dusunuyom sence ?Bende apu düşünüyordum almadım gtx1660s ile 5500 sistem kuruyorum
pekı hıkayelı oyunlarda perfonmaz verır mı gta 5 gıbı fortnıte pubp gıbıKullanılır buarada tabi o kadar performans bekleme ama idare eder minecraft kaldırır mesela
Bütçen ne kadar ona göre belirleya ekran kartı bıraz beklemeyı dusunuyorum ıntel alıyım amd apu sıstem alıyım bılemedım ekran kartı bıraz bekletmeyı dusunuyom sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
pekı hıkayelı oyunlarda perfonmaz verır mı gta 5 gıbı fortnıte pubp gıbı
İyi yapmışsın, ikinci elden temiz parça bulabilirsen çok daha iyi olurBende apu düşünüyordum almadım gtx1660s ile 5500 sistem kuruyorum
butcem 8 k 9kBütçen ne kadar ona göre belirle
Apudan uzak dur bu bütçe ile en kötü ikinci el al.butcem 8 k 9k
hocam 2 el ben pek guvenmıyom o yuzden 0 almayı dusunuyom gtx 1050 ti ekran kartı olabılır mı işlemcı i3 10100f ilerleyen zamanlarda ekran kartıyı yukseltebılırım sızce ?Apudan uzak dur bu bütçe ile en kötü ikinci el al.
Hocam o kadar bütçen varsa apuyla ne uğraşıyon al bu sistemibutcem 8 k 9k
int alamıyom hocam kart kullanmıyom onun stoklarıda bıttı ?
stok var gözüküyor şuan linkte sıkıntı olduysa itopya gir hazır sistemlere tıkla en düşükten yükseğe yap çıkar hocam. Ama netten alamıyorsan bişey diyemeyiz tabiint alamıyom hocam kart kullanmıyom onun stoklarıda bıttı ?
hocam 2 el ben pek guvenmıyom o yuzden 0 almayı dusunuyom gtx 1050 ti ekran kartı olabılır mı işlemcı i3 10100f ilerleyen zamanlarda ekran kartıyı yukseltebılırım sızce ?