Neler Yeni

Apu Sistem İçin Ekran Kartı Önerisi

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
Global çaptaki ekran kartı stokları ve ülkedeki kur yüzünden apu sistem toplama kararı aldım.Ki öyle 300-500 fps göreyim gibi bir niyetimde yok düşük ayarlarda bile sabit oynadığım veya oynamak istediğim oyunlarda fps drop yaşamayayım o yeterli benim için.Kullanacağım işlemci R3 2200G bu işlemci için olurda önümüzdeki zamanlar için önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı varsa nedir.Gönlüm gpu tarafında AMD'den yana ama tavsiyelerinize açığım @Abdullah Hacıgül şimdiden herkese teşekkürler.Bütçe konusunda bir şey yazamayacağım stoklar yenilendiği zaman fikrimi belirtebilirim ♥

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ekran kartı alacağınız zaman APU işlemciyi satıp daha iyi bir işlemci alırsanız daha iyi olur.

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı alacağınız zaman APU işlemciyi satıp daha iyi bir işlemci alırsanız daha iyi olur.
Hocam satsam kim alır ki AM4 soketli anakartı olanların çoğunda gpu var benim gibi stok bekleyen nadir ki 2.nesil :D

G.P.U

80+ Silver
Global çaptaki ekran kartı stokları ve ülkedeki kur yüzünden apu sistem toplama kararı aldım.Ki öyle 300-500 fps göreyim gibi bir niyetimde yok düşük ayarlarda bile sabit oynadığım veya oynamak istediğim oyunlarda fps drop yaşamayayım o yeterli benim için.Kullanacağım işlemci R3 2200G bu işlemci için olurda önümüzdeki zamanlar için önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı varsa nedir.Gönlüm gpu tarafında AMD'den yana ama tavsiyelerinize açığım @Abdullah Hacıgül şimdiden herkese teşekkürler.Bütçe konusunda bir şey yazamayacağım stoklar yenilendiği zaman fikrimi belirtebilirim ♥

İşlemciyi sonra satıp biraz para koyarak iyi bir tane alabilirsin yada değiştirmem dersen max 1650 ti öneririm dahası akıl kârı değil

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam satsam kim alır ki AM4 soketli anakartı olanların çoğunda gpu var benim gibi stok bekleyen nadir ki 2.nesil :D
Alan olur illaki. Sizin kadar bütçesi olmayıp sıfır APU sistem bile toplayamayanlar da var. Ya da idarelik sistem toplayanlar da 2. el tercih ediyorlar genelde. Eğer işlemciyi almadıysanız henüz, 10100f ve rx 550 sistem dizmenizi öneririm bütçeyi birazcık aşarak. İleride ekran kartını satıp RTX 2060'a kadar iyi bir ekran kartı takabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciyi sonra satıp biraz para koyarak iyi bir tane alabilirsin yada değiştirmem dersen max 1650 ti öneririm dahası akıl kârı değil
Masaüstü için 1650 Ti mı var?

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Marshal valla hocam ne yalan söyleyeyim İntel kısmına pek yanaşmak istemiyorum olası bir durumda kafam atar upgrade edebilirimde maksat zaten bütçe ve durum değil ben chill chill takılmak istiyorum zaten oynamak istediğim oyunlarda ahım şahım bir oyunlar değil gta online,fivem,csgo,valorant bunlar içinde gidip 8-10k vermek istemiyorum açıkçası

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
@Marshal valla hocam ne yalan söyleyeyim İntel kısmına pek yanaşmak istemiyorum olası bir durumda kafam atar upgrade edebilirimde maksat zaten bütçe ve durum değil ben chill chill takılmak istiyorum zaten oynamak istediğim oyunlarda ahım şahım bir oyunlar değil gta online,fivem,csgo,valorant bunlar içinde gidip 8-10k vermek istemiyorum açıkçası
Intel kısmına neden yanaşmak istemiyorsunuz? Zaten 8-10k'lık bir şey önermiyorum. APU işlemciye vereceğiniz para ile 10100f alın. İkisi de aynı fiyatta. Bütçenize 600-700 TL ekleyip RX 550 alın. Hem APU işlemcide yer alan GPU'dan daha yüksek performans sağlayacaktır, hem de ileride ekran kartınızı yükseltmek istediğinizde sorun yaşamayacaksınız. Çünkü APU işlemciler güçsüz kalıyor diğer işlemcilere göre. 10100f çok daha güçlü o işlemciden.

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
İleriki zamanlarda upgrade edersem sistemi anakart değişimi ile uğraşmak istemiyorum B450 bi anakart tercih etmeyi planlıyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş benimki de o hesap

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

İşlemci Max RX 570 çıkar ona bile hafif darboğaz yapar 2. El GTX 960, RX 570, rx460 bakın

Top Bottom