Neler Yeni

Yeni sistem önerisi bütçe 30000-40000 TL arası

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
Xpg mesh kyber 750w Akakçeden al
Hocam ya çok arada kaldım yine rtx mi yoksa AMD göre mi orada kaldım 2 kartta sınırları aşan alev alev ortalığı kasıp kavuran siatem 😆 rtx flaş olduğu için daha güçlü gibi geliyor AMD ye göre öylemi gerçekten de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xpg mesh kyber 750w Akakçeden al
Oyun performns testlerine bakıyorum bir çok oyunda başa baş gidiyorlar 😅

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Hocam ya çok arada kaldım yine rtx mi yoksa AMD göre mi orada kaldım 2 kartta sınırları aşan alev alev ortalığı kasıp kavuran siatem 😆 rtx flaş olduğu için daha güçlü gibi geliyor AMD ye göre öylemi gerçekten de

Oyun performns testlerine bakıyorum bir çok oyunda başa baş gidiyorlar 😅
Karar sizin hocam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
Karar sizin hocam
Hocam garajdan mı alayım yoksa gaming gen tr den mi hangisi hızlı ve güvenli özenli gönderir 4070 superli dediğiniz sistemi alacam ona karar kıldım baya videolara baktım arada fark göremedim öyle uçurum kadar kimi oyunda 3 4 fpss 4070 yüksek kimi oyunda 7900gre yüksek oluyor pek fark göremedim o yüzden 4070 süper e yine bahsimi basıyorum rtx kullandım rtx dn devam diyorum

Karar sizin hocam
Zaten fps oyunları ağırlıklı oynucam böyle sistme gerek bile yok aslında 😅 ama her şeye hazırlıklı bir sistem istiiyorum o yüzden alacağım

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Hocam garajdan mı alayım yoksa gaming gen tr den mi hangisi hızlı ve güvenli özenli gönderir 4070 superli dediğiniz sistemi alacam ona karar kıldım baya videolara baktım arada fark göremedim öyle uçurum kadar kimi oyunda 3 4 fpss 4070 yüksek kimi oyunda 7900gre yüksek oluyor pek fark göremedim o yüzden 4070 süper e yine bahsimi basıyorum rtx kullandım rtx dn devam diyorum

Zaten fps oyunları ağırlıklı oynucam böyle sistme gerek bile yok aslında 😅 ama her şeye hazırlıklı bir sistem istiiyorum o yüzden alacağım
ikiside iyidir para hazır ve taksityapmayacaksanız gamegaraj taksit yapacaksanız gaminggen

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Hocam orada ben anakartı beğenmedim de onun yerine ne yapayım onu inno3d Alicam ekran kartını zaten 3 fanli sanirim kart başka neleri değiştireyim içerik olarak
Anakart iyi elleme ama bütçem var dersen Asus b650mk yapabilirsin ama bence gerek yok

come00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan
Anakart iyi elleme ama bütçem var dersen Asus b650mk yapabilirsin ama bence gerek yok
Hocam araya giriyorum kusura bakmayın.Shark sisteminde r7 7800x3d upgrade yapıldıği takdirde yukarıda önerdiginiz anakart seçilebilir mi ? Ek olarak sıvı soğutucu olarak coolermaster ml240 ve msi mag v2 arasında kaldım.Hangisi iyidir ve yazdığım işlemciye yeterli midir?teşekkürler.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Hocam araya giriyorum kusura bakmayın.Shark sisteminde r7 7800x3d upgrade yapıldıği takdirde yukarıda önerdiginiz anakart seçilebilir mi ? Ek olarak sıvı soğutucu olarak coolermaster ml240 ve msi mag v2 arasında kaldım.Hangisi iyidir ve yazdığım işlemciye yeterli midir?teşekkürler.
Cooler master iyidir ve biostar 650mp 7800x3d ile kullanılabilir ama daha da işimi sağlama alayım dersen b650m k alabilirsiniz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
Cooler master iyidir ve biostar 650mp 7800x3d ile kullanılabilir ama daha da işimi sağlama alayım dersen b650m k alabilirsiniz
Hocam ekipmanada para kalsın diye daha düşük bir şey bulsak ana rtx ne önerirsiniz monitör klavye mouse kulaklık da eksik baktım bütçeyi çok aşıyor

Birde kart limiti 35 k imiş yeni farkettim

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Hocam ekipmanada para kalsın diye daha düşük bir şey bulsak ana rtx ne önerirsiniz monitör klavye mouse kulaklık da eksik baktım bütçeyi çok aşıyor

Birde kart limiti 35 k imiş yeni farkettim
Yukarıya tek tek dizdigim sisteme xpg mesh kyber kasa ekleyin alın bütçe yetmezse gpuyu rx 7600 XT dan rx 7600e düşürün

Top Bottom