APU sistem ile mining yapmak

Reaksiyon skoru
17
Merhaba ben Cryptotab browser ile mining yapıyorum evde kullanmadığım bir laptop var iki tanede telefon var laptop 2000 h/s telefonlar ise 1500 h/s kazım yapıyor bir de benim kullandığım APU bir sistem var Ryzen 5 Pro 3400G 16 RAM var Snowman X6 6 adet bakırlı fan var ekran kartı Vega 11 bu PC ile yapsam nasıl olur işlemciye zarar verir mi ne kadar kazanç sağlar.

Merhaba ben Cryptotab browser ile mining yapıyorum evde kullanmadığım bir laptop var iki tanede telefon var laptop 2000 h/s telefonlar ise 1500 h/s kazım yapıyor bir de benim kullandığım APU bir sistem var Ryzen 5 Pro 3400G 16 RAM var Snowman X6 6 adet bakırlı fan var ekran kartı Vega 11 bu PC ile yapsam nasıl olur işlemciye zarar verir mi ne kadar kazanç sağlar.
1 laptop ve 2 telefonun aylık getirisi ne kadar oluyor ?

Bunları bir birlerine nasıl bağladınız? Yani aynı hesap icin nasıl 3 cihazda kazım yapıyorsunuz? Ben de Cryptotab kullanmaya başladım bilgisayara kurdum diger iki telefonuma da uygulamayı indirdim ama aynı hesap icin nasıl kasacağımı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,246
Üyeler
187,799
Son üye
sarpye
Geri