Alınmaz Hocam Bomboş bir pahalılıkBu nasıl sistem arkadaşlar tv ye bağlayıp kullanıcam bi süre cs go en düşükte 150-160 verirmi ayni sekilde valorant ta?
Gta 5 high ayarlarda 60 fps alirmi?
Post automatically merged:
Daha iyisi olurmu bu bütçeye maks 6400
İlerde Ekran kartı alma planınız varmı yoksa sisteminizi bu şekilde mi kullanacaksınız ?Bu nasıl sistem arkadaşlar tv ye bağlayıp kullanıcam bi süre cs go en düşükte 150-160 verirmi ayni sekilde valorant ta?
Gta 5 high ayarlarda 60 fps alirmi?
Daha iyisi olurmu bu bütçeye maks 6400
Büyük ihtimalle bu şekildeAlınmaz Hocam Bomboş bir pahalılık
İlerde Ekran kartı alma planınız varmı yoksa sisteminizi bu şekilde mi kullanacaksınız ?
O zaman Hiç AlmayınBüyük ihtimalle bu şekilde
Neden hocam?O zaman Hiç Almayın
Ya kararsız kalıyorum xbox series s te aklıma gelmiyor değil 5900TlO zaman Hiç Almayın
sıfır istiyorsanız Gt 1030 Lu sistem toplayın performansı çok daha iyi olacaktır.Büyük ihtimalle bu şekilde
Benim Gibi AAA Oyunları Oynayamamak İstiyorsanız Alın Tabi, Hayatınızın Hatasını Yapmış Olursunuz.Neden hocam?
Ya kararsız kalıyorum xbox series s te aklıma gelmiyor değil 5900Tl
Xbox almaya karar verdim ya en iyisi o heralde şuanBenim Gibi AAA Oyunları Oynayamamak İstiyorsanız Alın Tabi, Hayatınızın Hatasını Yapmış Olursunuz.
Gidin Paranızı Biriktirin , 8.5 Civarına 3050'li ,6500xt'li Sistem Alırsınız. Arada Düşüyor. Yoksa Pişman Olursunuz.
Xbox series sXbox almaya karar verdim ya en iyisi o heralde şuan
Eğer Valorant Falan Oynamayacaksanız İyi Tabi.Xbox almaya karar verdim ya en iyisi o heralde şuan
Xbox series s
Sanırım oynamayacağımEğer Valorant Falan Oynamayacaksanız İyi Tabi.