Arkadaşlar apu sistem almaya veya 750 ti li sisteme yetiyor ama o daha pahalı apu almak istiyorum ama çok götürmez ekran kartlı sistem daha iyi felan diyorlar sizce değer mi bir de ne kadar götürür beni uzun götürtmesini isityorum
Apular da düzgün oyun oynatmaz diye biliyorum bütçeniz nedir yardımcı oluruzArkadaşlar apu sistem almaya veya 750 ti li sisteme yetiyor ama o daha pahalı apu almak istiyorum ama çok götürmez ekran kartlı sistem daha iyi felan diyorlar sizce değer mi bir de ne kadar götürür beni uzun götürtmesini isityorum
apu al biraz idare et sonra ekran kartı al 750 ti almaya değmez böyle yaparsanArkadaşlar apu sistem almaya veya 750 ti li sisteme yetiyor ama o daha pahalı apu almak istiyorum ama çok götürmez ekran kartlı sistem daha iyi felan diyorlar sizce değer mi bir de ne kadar götürür beni uzun götürtmesini isityorum
Hayır apu daha iyi olur.zaten dual 8 gb ram ryzen 5 2400 g vega 11 sistem alıcağım ama soruyum dedim 750 ti mi almalıyım diye
Götürür.şimdi 750 ti dan daha mantıklı ve daha çok götürsün yeter belki ilerde ikinci el ekran kartı takarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
olur mu öyle yani bir süre sonra biriktirip 1650 super taksam götürür değil mi