Neler Yeni

Rampage PSU ne kadar dayanır.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Görkem
15 yıllık everest 200w psu var elimde halen çalışıyor.
20 yıllık quake var aynı şekide everestden de dandik :ROFLMAO:
bir ürünü kullanırken kullanım seneryoları da önemli

ofis bilgisayarı kullanıyorsundur
bulunduğun bölgede elektrik kesintisi veya dalgalanmaları sıklıkla olmuyordur

3200g işlemcili bir bilgisayar toplamışsındır
gündelik kullanım ve ara sıra basit oyunlar oynuyorsundur
bulunduğun bölgede elektrik kesintisi veya dalgalanmaları sıklıkla olmuyordur
en dip dandik c4 ler olmayacağı sürece alt kademe ürünler bile işini görebilir

sisteme orta seviye güçte bir işlemci harici ekran kartı takmışsındır (6 pin 8 pin güç kablosu ile besleyeceğin)
düşük kalite bir ürün takarsın sınırda watt değerinde bir ürün takarsın
belki sorun çıkarır

kaliteli bir psu alırsın
ama bunu alırken watt değerini
işlemci ve ekran kartının ihtiyaç duyduğu watt değerlerini dip değerlerden hesaplarsın
yarı yolda kalırsın

her şey markaya bakmıyor malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erhan Akçay
Psu iyi bir marka değil tabi ama psu hemen cortlayacak diye bir durumda illa olacak diye bir şey yok. Sizin sistem psuyu sonuna kadar sömürecek bir sistem değil. Mesela 13700k 7900xt gibi kombinasyonlar olsaydı psu zorlanır sesli çalışır ve verimli olmazdı. Sizde bu sistemde kolay kolay olmaz.

Ama ben kendi adıma yine de kaliteli psu kullanma taraftarıyım. Sıkntı çıkarana kadar bozulana kadar kullanın tabi. Birazda şans işi. İyi bilinen thermaltake toughpowerın kısa sürede 2010 yıllarında pc me reset attrdını gördüm bazen kaliteli olanlarda da sıkntı olabiliyor. Ama kaliteli olanlarda sıkntı daha az olasılık tabi. Bazen kalitesiz psularda çok uzun süre dayanabiliyor, taşıdığı sistemin bileşenleri de önemli biraz da.

Her iyi markanın düşük psularıda olabiliyor iyi araştırma yaparak almaz lazım kalitelisini de.

sefiller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eray sarıal
Az önce Minecraft oynarken gene aynısı oldu ilk açılmadı felan sonradan açıldı ben bu akşam pc yi biraz dinlendireyim en iyisi

Top Bottom