6 bin tl ye 5600g apu sistem satıyorum kardeşim ilgillenirsen konuşabiliriz5,500₺ bütcem var
Linkini atarmisiniz merak ettim6 bin TL ye 5600g apu sistem satıyorum kardeşim ilgillenirsen konuşabiliriz
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...stem-asus-prime-b550-anakart-973011124/detay/ tabii ki buyrunLinkini atarmisiniz merak ettim
İyi ürün iyi fiyat tabi arkadaş alirmi birazda pazarlik
eyvallah kardeşim son karar arkadaşın tabii ki :}}İyi ürün iyi fiyat tabi arkadaş alirmi birazda pazarlik
Anakartin soğutmalar iyi ramlar oc için müsaiteyvallah kardeşim son karar arkadaşın tabii ki :}}
eyvallah bende satıp bütçemin üzerine koyup 3060 ti falan almayı düşünüyorum duruma göreAnakartin soğutmalar iyi ramlar oc için müsait
Shazir sistemle birlikte mi yoksa ayrı bir 3060 ti mi alacaksın?eyvallah bende satıp bütçemin üzerine koyup 3060 ti falan almayı düşünüyorum duruma göre
hazır sistem de olur normal 3060 ti da olur bir şekilde tamamlayacağımShazir sistemle birlikte mi yoksa ayrı bir 3060 ti mi alacaksın?
Amazondan mi bakiyoyorsun hocam sürekli takipte olmanız gerekecekhazır sistem de olur normal 3060 ti da olur bir şekilde tamamlayacağım