Neler Yeni

Apu sistem toplamak mantıklı mı ?

Apu toplamak mantıklı mı

• Mantıklı

• Değil

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih bekay
Öncelikle hepinize iyi günler dilerim.Sistem toplamak için para biriktiriyorum fakat dolar ve parçaların pahalılığından dolayı iyi bir sisteme erişemedim. Size sorum sizce apu sistem toplamak mantıklı mı ? Öneri hazır apu sistem varsa atar mısınız ? Gelecektede rahat ettirecek bir işlemci ve anakart almayı düşünüyorum ki gelecekte yapacağım herhangibir ekran kartıyla sıkıntı yaşamasın.

utkuversus

80+ Bronze
Neden mantıklı olmasın bütçeniz dar ise? Bütçeniz nedir?

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
işlemci r5 3200g 3400g olur
anakart kesinlikle b350
ve ramlerde 2x8 3000mhz olursa baya iş yapar

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Öncelikle hepinize iyi günler dilerim.Sistem toplamak için para biriktiriyorum fakat dolar ve parçaların pahalılığından dolayı iyi bir sisteme erişemedim. Size sorum sizce apu sistem toplamak mantıklı mı ? Öneri hazır apu sistem varsa atar mısınız ? Gelecektede rahat ettirecek bir işlemci ve anakart almayı düşünüyorum ki gelecekte yapacağım herhangibir ekran kartıyla sıkıntı yaşamasın.
Parçalar pahalı değil türkiyeye girişi o hale sokuyor bütçeniz neye yetiyorsa onu alın malum para kazanmak zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serhat KUMEK
Lol pb tarzı giriş seviyesi oyunların çoğunu rahatlıkla oynatıyor apu sistemler ileride ekran ksrtı alırsanız çok iş yapar bence mantıklı mesela ben lol için alıcam olabildiğince Ram belleğini yüksek tutmaya çalışın fps de çok etkisi oluyor apu olduğu için alınır yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serhat KUMEK
işlemci r5 3200g 3400g olur
anakart kesinlikle b350
ve ramlerde 2x8 3000mhz olursa baya iş yapar

Vatanda bir tane hazır apu sistem var a320m anakart var biz bu sistemi aldığımız zaman biostan güncelleme yapmak zorundamıyız yoksa montajı yapıp işletim sistemi yükleyip direk kullanabilirmiyiz.

gal1le0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdulsamet ÖZTEKİN
Instagram
asametoztekin
Twitter
asametoztekin
Öncelikle apu sistemlerin hedefi (oyun anlamında) espor oyunları diye tabir edilen League of legends, Counter-Strike: Global Offensive vb. tarzı oyunlardır eğer bu tür oyunlara ilgin olduğunu ve her oyun olmasa da bazı oyunları düşük-orta grafik seviyesinde açabileceğini ve bu grafik ayarlarının seni tatmin edeceğini düşünüyorsan apu sistemi bence işini görür. Yeni apu işlemcileri ileriye dönük olarak kullanılabilecek işlemciler bundan şüphen olmasın.

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
Vatanda bir tane hazır apu sistem var a320m anakart var biz bu sistemi aldığımız zaman biostan güncelleme yapmak zorundamıyız yoksa montajı yapıp işletim sistemi yükleyip direk kullanabilirmiyiz.
a320 anakart ileriye dönük değildir almayınız b350 anakartlara yönelin

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melih bekay
Öncelikle apu sistemlerin hedefi (oyun anlamında) espor oyunları diye tabir edilen League of legends, Counter-Strike: Global Offensive vb. tarzı oyunlardır eğer bu tür oyunlara ilgin olduğunu ve her oyun olmasa da bazı oyunları düşük-orta grafik seviyesinde açabileceğini ve bu grafik ayarlarının seni tatmin edeceğini düşünüyorsan apu sistemi bence işini görür. Yeni apu işlemcileri ileriye dönük olarak kullanılabilecek işlemciler bundan şüphen olmasın.
Ryzen 5 2400 g b450m anakart düşünüyorum eğer indirimde bulursam 2 adet 3000mhz 8 gb ram almayı düşünüyorum sizce nasıl işimi görür mü ? Bir de fiyatı aşırı yükselmeden daha yüksek apu işlemci var mı önerebileceğiniz ? Araştırdığımda r3 2200g ve r5 2400g yi buldum hepinize de teşekkür ediyorum fikirlerinizden dolayı.

Top Bottom