Hocam Hz i bende biliyorum daha önce apu sistemim vardı Ryzen 3 2200g li anakartım Asus a320 idi 144 Hz monitör almıştım ama en fazla 60hz di kuzenimde bana ekran kartın yok o yüzden demişti doğrumuHZ dediğin şey saniye başına gösterilen kare sayısı. Monitörünün sunabildiği HZ seviyesi 60 ise istersen 500 FPS al, monitör sana saniye başına 60 kare gösterecektir. Ekran kartıyla pek alakası olan bir durum değil yani. 144HZ monitöre saniye başına 144 kare gönderebilecek bir bilgisayar varsa sorun yok.
Ben birde dövüştürücü yaptıydım anakartımda hdmı yoktu hdmı TL VGA yaptım ondanmı acabaKüçük kardeşime Ryzen 3 3200G ve MSI A320M-A pro anakartli sistem kurdum. 144Hz monitörde 144Hz sorunsuz hatta 2K 144Hz bile alabiliyor denemiştim.
Olabilir. Benim kardeşime aldığım anakartta HDMI çıkışı var.Ben birde dövüştürücü yaptıydım anakartımda hdmı yoktu hdmı TL VGA yaptım ondanmı acaba
Anladım hocam teşekkür ederimOlabilir. Benim kardeşime aldığım anakartta HDMI çıkışı var.
Dönüştürücün max 60Hz destekliyor olabilir. Kullandığın VGA kablosu max 60Hz destekliyor olabilir. Anakart VGA çıkışı max 60Hz destekliyor olabilir. Monitörün VGA girişi max 60Hz destekliyor olabilir.Anladım hocam teşekkür ederim
Olabilir hocam dönüştürücüdendirDönüştürücün max 60Hz destekliyor olabilir. Kullandığın VGA kablosu max 60Hz destekliyor olabilir. Anakart VGA çıkışı 60Hz destekliyor olabilir. Monitörün VGA girişi max 60Hz destekliyor olabilir, çok ihtimal var.
evet ondan vga max 60hz verirBen birde dövüştürücü yaptıydım anakartımda hdmı yoktu hdmı TL VGA yaptım ondanmı acaba
Teşekkürler hocamevet ondan vga max 60hz verir