Neler Yeni

Apu Sisteme Yükseltme Yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Celal küçük
Arkadaşlar merhabalar benim aklımda bir konu var çareyi size sormakta buldum ben Apu sistem alacağım ama onu ilerleyen zamanlarda geliştiricem psu, işlemci ve ekran kartı takıcam sormak istediğim soru işlemci değiştirildiğinde bir sorun olurmu ?

En İyi Cevap
7
Arkadaşlar merhabalar benim aklımda bir konu var çareyi size sormakta buldum ben Apu sistem alacağım ama onu ilerleyen zamanlarda geliştiricem psu, işlemci ve ekran kartı takıcam sormak istediğim soru işlemci değiştirildiğinde bir sorun olurmu ?
Uyumlu işlemci taktığında hiçbir sorun olmaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Eğer ki çok düşük bir psu almaz isen sorun olmaz . Ekran kartını besleyecek işlemci alacaksan anakart ile uyumlu gene olmaz tamamen seçimine bağlı.

Re4dy_001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Atakan Şalvarcı
Anakartın desteklediği bir işlemci alırsan sorun olacağını sanmam.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Olmaz. Anakartını ve PSU nu ona göre bir tık iyi bişe al. Apu sistemini topla daha sonra istediğni gibi upgrude yaparsın. ram eklersin işlemci değiştirisin. SSD takarsın kafana göre yani :D

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
neden olsun ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Celal küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarta uyacak bir işlemciyse sorun olmaz, amd APU daha verimli, onu kuracaksan b450m s2h almanı tavsiye ederim en az. Soket uygunsa işlemci değişirsin.
Evet AMD apu sistem kuracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyumlu işlemci taktığında hiçbir sorun olmaz.
Teşekkür ederim yardımın için

Olmaz. Anakartını ve PSU nu ona göre bir tık iyi bişe al. Apu sistemini topla daha sonra istediğni gibi upgrude yaparsın. ram eklersin işlemci değiştirisin. SSD takarsın kafana göre yani :D
Psu 650 w lık alsam fazla olmazmı Apu sistem için ve ramleri ve SSD si iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Celal küçük
Eğer ki çok düşük bir psu almaz isen sorun olmaz . Ekran kartını besleyecek işlemci alacaksan anakart ile uyumlu gene olmaz tamamen seçimine bağlı.
Vallahi o zamanki maddi birikimimim ne kadar olur bilmem ama r5 3600 a 3060 istiyorum ama 1660 süperde olabilir

Tavsiyem PSU yüksek tutmanız, çünkü 350-400W bir PSU kullanırsanız ekran kartı takarken değişmeniz gerekir. 550-600W kaliteli bir PSU gayet yeterli olur.
Mesela r5 3600 a 3060 650 lık yeterli olurmu (biraz bilgisayar hakkında bilgim yokta pek soruyorum herşeyi)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Vallahi o zamanki maddi birikimimim ne kadar olur bilmem ama r5 3600 a 3060 istiyorum ama 1660 süperde olabilir
sen işini garantiye almak adına 650w bir psu bak kendine aralarında uçuk fiyat farkları olmuyor yarın bir kart çıkar onu istersin yeniden güç kaynağı masrafı çıkmasın şunuda bil apu sistemi 500w bile çok çok rahat besler

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Celal küçük
sen işini garantiye almak adına 650w bir psu bak kendine aralarında uçuk fiyat farkları olmuyor yarın bir kart çıkar onu istersin yeniden güç kaynağı masrafı çıkmasın şunuda bil apu sistemi 500w bile çok çok rahat besler
Tamamdır dediğin gibi bakayım o zaman gerçekten yardımın için teşekkür ederim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Mesela r5 3600 a 3060 650 lık yeterli olurmu (biraz bilgisayar hakkında bilgim yokta pek soruyorum herşeyi)
650lik deyip geçme, kaliteli bir 600 kalitesiz 650den çok daha iyi. Modelleri araştırarak al. Forumda yeni konu aç hatta. 650W yeter. Ayrıca sormak için buradayız hepimiz sor aklına takılan her şeyi.

Top Bottom