Neler Yeni

Apu sistemime aldigim rami iade etmelimiyim..?

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Arkadaslar apu sistem kullaniyrm tek slot 8 gb kullaniyrdum ayni ramden bitane daha aldim ama fps artacagina ayni oyunlarda drop yemeye basladim aldigm rami iade etmelimiyim yoksa dursun mu...?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaslar apu sistem kullaniyrm tek slot 8 gb kullaniyrdum ayni ramden bitane daha aldim ama fps artacagina ayni oyunlarda drop yemeye basladim aldigm rami iade etmelimiyim yoksa dursun mu...?
Mutlaka bir nedeni vardır ramle alakalı olduğunu sanmıyorum hangi oyunu oynuyorsunuz ?

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutlaka bir nedeni vardır ramle alakalı olduğunu sanmıyorum hangi oyunu oynuyorsunuz ?
Kardesim cok arastirdim nedenini bulamadim,the evil withen 2 yi 8 gb ile ounarken hicbir skinti yoktu ama 2x8 yapinca ani fps dususu yasiyrum ayni sekilde outlast 2 de de...

abcdefg1234

80+ Silver
rami ekledikten sonra xmp yi tekrar açtınız mı ? Fps dusmesi normal degil ,ozellikla apu sistemde hic normal değil. Ya anakart slotunuzda bir sıkıntı vardır,ya da aldığınız 2. ramde.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Kardesim cok arastirdim nedenini bulamadim,the evil withen 2 yi 8 gb ile ounarken hicbir skinti yoktu ama 2x8 yapinca ani fps dususu yasiyrum ayni sekilde outlast 2 de de...
Bios ayarlarından pek anlamam ama bilen bir arkadaş yardımcı olursa faydası olur fps'in nerdeyse 2 katına çıkıyor dual ramde bir ayarda sorun olmuş olabilir belki de

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios girip xmp ayarını kontrol et ardından cpu-z ile kontrol et.
Baktim kardesim biostan mhzleri ayni yaptim ama ayni sonuc...
Mesaj otomatik birleştirildi:

rami ekledikten sonra xmp yi tekrar açtınız mı ? Fps dusmesi normal degil ,ozellikla apu sistemde hic normal değil. Ya anakart slotunuzda bir sıkıntı vardır,ya da aldığınız 2. ramde.
Aldigim rami tek basina taktim ama oyunda skinti cikarmiyor 2x8 yapinca dusus ve donma oluyor...

Bios ayarlarından pek anlamam ama bilen bir arkadaş yardımcı olursa faydası olur fps'in nerdeyse 2 katına çıkıyor dual ramde bir ayarda sorun olmuş olabilir belki de
Vala bende cok ayrintili bilmiyrum ama denilen herseyi yaptim ama olmadi harbi aglicam bosuna mi aldim rami naptim....

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Baktim kardesim biostan mhzleri ayni yaptim ama ayni sonuc...

Aldigim rami tek basina taktim ama oyunda skinti cikarmiyor 2x8 yapinca dusus ve donma oluyor...

Vala bende cok ayrintili bilmiyrum ama denilen herseyi yaptim ama olmadi harbi aglicam bosuna mi aldim rami naptim....
Valla kanka öyle bir durum olamaz mutlaka bir sorun vardır ram ne markaysa ona göre birşeyler yaparlar bence

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Valla kanka öyle bir durum olamaz mutlaka bir sorun vardır ram ne markaysa ona göre birşeyler yaparlar bence
Bilen biri varsa goruntu atip yaptiklarimi paylasiyim belki yanlis bsy yapiyrumdur ama yaptiklarimla cozemedim...

Erimtan

80+ Bronze
Anakartın 2 ram slotlumu 4 mü?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Anakartın 4 slotsa 2-4 e takmalısın. Anakarın kitapçığında yazıyor. Ondan olabilir.

Top Bottom