Mutlaka bir nedeni vardır ramle alakalı olduğunu sanmıyorum hangi oyunu oynuyorsunuz ?Arkadaslar apu sistem kullaniyrm tek slot 8 gb kullaniyrdum ayni ramden bitane daha aldim ama fps artacagina ayni oyunlarda drop yemeye basladim aldigm rami iade etmelimiyim yoksa dursun mu...?
Kardesim cok arastirdim nedenini bulamadim,the evil withen 2 yi 8 gb ile ounarken hicbir skinti yoktu ama 2x8 yapinca ani fps dususu yasiyrum ayni sekilde outlast 2 de de...Mutlaka bir nedeni vardır ramle alakalı olduğunu sanmıyorum hangi oyunu oynuyorsunuz ?
rami ekledikten sonra xmp yi tekrar açtınız mı ? Fps dusmesi normal degil ,ozellikla apu sistemde hic normal değil. Ya anakart slotunuzda bir sıkıntı vardır,ya da aldığınız 2. ramde.Arkadaslar apu sistem kullaniyrm tek slot 8 gb kullaniyrdum ayni ramden bitane daha aldim ama fps artacagina ayni oyunlarda drop yemeye basladim aldigm rami iade etmelimiyim yoksa dursun mu...?
Bios ayarlarından pek anlamam ama bilen bir arkadaş yardımcı olursa faydası olur fps'in nerdeyse 2 katına çıkıyor dual ramde bir ayarda sorun olmuş olabilir belki deKardesim cok arastirdim nedenini bulamadim,the evil withen 2 yi 8 gb ile ounarken hicbir skinti yoktu ama 2x8 yapinca ani fps dususu yasiyrum ayni sekilde outlast 2 de de...
Baktim kardesim biostan mhzleri ayni yaptim ama ayni sonuc...Bios girip xmp ayarını kontrol et ardından cpu-z ile kontrol et.
Aldigim rami tek basina taktim ama oyunda skinti cikarmiyor 2x8 yapinca dusus ve donma oluyor...rami ekledikten sonra xmp yi tekrar açtınız mı ? Fps dusmesi normal degil ,ozellikla apu sistemde hic normal değil. Ya anakart slotunuzda bir sıkıntı vardır,ya da aldığınız 2. ramde.
Vala bende cok ayrintili bilmiyrum ama denilen herseyi yaptim ama olmadi harbi aglicam bosuna mi aldim rami naptim....Bios ayarlarından pek anlamam ama bilen bir arkadaş yardımcı olursa faydası olur fps'in nerdeyse 2 katına çıkıyor dual ramde bir ayarda sorun olmuş olabilir belki de
Valla kanka öyle bir durum olamaz mutlaka bir sorun vardır ram ne markaysa ona göre birşeyler yaparlar benceBaktim kardesim biostan mhzleri ayni yaptim ama ayni sonuc...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldigim rami tek basina taktim ama oyunda skinti cikarmiyor 2x8 yapinca dusus ve donma oluyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vala bende cok ayrintili bilmiyrum ama denilen herseyi yaptim ama olmadi harbi aglicam bosuna mi aldim rami naptim....
Bilen biri varsa goruntu atip yaptiklarimi paylasiyim belki yanlis bsy yapiyrumdur ama yaptiklarimla cozemedim...Valla kanka öyle bir durum olamaz mutlaka bir sorun vardır ram ne markaysa ona göre birşeyler yaparlar bence