Neler Yeni

Apu sistemle baslayıp normal sistem dizmek

zyhwach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Baydu Toy Bilgin
Merhaba dostlar iyi akşamlar dilerim sizlere bi sorum olacaktı, şimdi ben apu bi sistemle başlayıp normal pc dizmeye kalksam bu mantıklı olur mu sizce çünkü şu anki laptopum yıllanmış ve yavaş bende 15klık bi sistemi anında almak yerine 6 7k apu sistemle başlayıp param oldukça ramidir ssd sidir yükseltip normal 3060 3070 li bi sistem kursam mantıklı mıdır, en azından bazı oyunları oynatır hem de yavaştan param birikir, ayrıca apu sistem için yükseltirken ekran kartı alınca sadece anakart değişmem lazımdır değil mi? görüşlerinizi bekliyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba dostlar iyi akşamlar dilerim sizlere bi sorum olacaktı, şimdi ben apu bi sistemle başlayıp normal pc dizmeye kalksam bu mantıklı olur mu sizce çünkü şu anki laptopum yıllanmış ve yavaş bende 15klık bi sistemi anında almak yerine 6 7k apu sistemle başlayıp param oldukça ramidir ssd sidir yükseltip normal 3060 3070 li bi sistem kursam mantıklı mıdır, en azından bazı oyunları oynatır hem de yavaştan param birikir, ayrıca apu sistem için yükseltirken ekran kartı alınca sadece anakart değişmem lazımdır değil mi? görüşlerinizi bekliyorum.

Adata Legend seçerek alabilirsin. 5600G ile 4600G arasında nerdeyse hiç fark yok. 1080p için çok küçük darboğazlar ile 3060Ti/rx 6700 tepe noktası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı alınca anakart değişmeni gerek yok. Darboğaz olursa darboğaz miktarını azaltmak veya yok etmek için işlemci yükseltmen yeterli. Mantıklı bir hareket apudan başlamak.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Bana kalırsa mantıklı degil. Satarken zaten cok kar etmezsin 2. El oldugu için.
İşlemci apu oldugundan dolayı tam performansta olmaz.
İşlemci de değişmen gerekecek zaten . Sistemi komple bastan sona kuş olacaksın.

Sana tavsiyem elinde para varsa yatırım yapıp , para biriktirip normak bir sistem alman

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Ben de bu mantıkla R5 5600G'li sistem topladım, şu ekonomik durumda mantıklı görünüyor. RX 6600 tercih edeceğim, darboğaz olmaz sanıyorum. Apu işlemci mantıklı aslında, ben sadece LoL, Fortnite oynuyorum çünkü :)

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
ssd yükselt al.

r4NG3r

80+ Silver
onun yerine direkt 8-9k civarına rtx 2060 rx 6600 sistem toplamak daha mantıklı

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Sinan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç