Bünyamina
80+ Platinum
Bize niye çıkmıyor.Nasibimmi varmış bilmiyorum ama tıkla kazandan 100 tl hepsipapel çıktı aldım
Bize niye çıkmıyor.Nasibimmi varmış bilmiyorum ama tıkla kazandan 100 tl hepsipapel çıktı aldım
Bana ilk defa çıktı hocam yıllardır üyeyim 100 tl kupon beklerken hepsipapel geldi nasip demekkiBize niye çıkmıyor.
Bana 10 20 çıkıyor genelde ürün yoksa oyun oynayıp kalıcı para elde ediyorum. Bu taktiği koy cebe.Bana ilk defa çıktı hocam yıllardır üyeyim 100 tl kupon beklerken hepsipapel geldi nasip demekki
Hangi oyun oBana 10 20 çıkıyor genelde ürün yoksa oyun oynayıp kalıcı para elde ediyorum. Bu taktiği koy cebe.
Canın hangisini isterse hepsiburadakilerden.Hangi oyun o
Çıkan o hepsipapelle nakit TL mi elde ediyoruz hocamCanın hangisini isterse hepsiburadakilerden.
Normalde hepsi para o. Süresi olan parayı oyun oynayınca kazandığın para 5 yıl duruyor. Evet onlar TL çekemiyorsun sadece harcarsan kullanabilirsin.Çıkan o hepsipapelle nakit TL mi elde ediyoruz hocam
Orda ne kadar kazandın simdiye kadar hocam en fazlaNormalde hepsi para o. Süresi olan parayı oyun oynayınca kazandığın para 5 yıl duruyor. Evet onlar TL çekemiyorsun sadece harcarsan kullanabilirsin.
5-10-15 gibi paralar. Şans faktörü baya düşük bir şey kazanmak zor.Orda ne kadar kazandın simdiye kadar hocam en fazla