- Reaksiyon skoru
- 106
Bazı sistemlerde aigo yazıyo ama bunda gamegaraj yazıyor darkflashmı?
Bazılarında gamegaraj degilde neden aigo yazıyor?Aigo ama GameGaraj marka basıyor diye biliyorum.
650w modelimi?Kullanıyorum aldığımdan beri çok elektrik gitmesi yaşadım ve yanlışıkla da prizden kapattığım oldu PSU sağlam herhangi bir yamuğunu da görmedim.
80+ sertifikası bulunuyor, korumaları da mevcut.
Çoğu modeli öyle, 650W lık da herhangi bir sorun yaratmaz.650w modelimi?
Aigo ama GameGaraj marka basıyor diye biliyorum.
Marka basıyor diyorsunuz da yanlış anlaşılabilir bu, sanki ürünün aynısını direkt alıp kendilerininmiş gibi piyasaya sürüyorlar gibi anlaşılabilir. Aigo üretiyor dersek daha doğru olur.Aigo ama gamegaraj damgası basıyorlar fena bir psu değil alınabilir sistemi yakacak cinsten bir psu değil.
Sorum o değil neden bazılarında gamegaraj değilde direkt aigo yazıyor?Marka basıyor diyorsunuz da yanlış anlaşılabilir bu, sanki ürünün aynısını direkt alıp kendilerininmiş gibi piyasaya sürüyorlar gibi anlaşılabilir. Aigo üretiyor dersek daha doğru olur.
Seninki 550w mi?Çoğu modeli öyle, 650W lık da herhangi bir sorun yaratmaz.
Onu ben de bilemiyorum. Belki Gamegaraj yazan psu'ların stokları kalmadığından dolayı falandır.Sorum o değil neden bazılarında gamegaraj değilde direkt aigo yazıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seninki 550w mi?
550w modeli ile 650w modeli arasında fark varmı eskiden 550w satıyordu.Onu ben de bilemiyorum. Belki Gamegaraj yazan psu'ların stokları kalmadığından dolayı falandır.
Yok.550w modeli ile 650w modeli arasında fark varmı eskiden 550w satıyordu.