Hazır sistem önerisi

Fky37.v

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35.999
İyi günler arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum game garaj güvenilir mi çünkü orada hazır bir sistem gördüm baya sağlam gibi görünüyor geldi https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/praxium-5a/

Bütçem 35-36 36 yı geçmem ama asla normalde toplarım tek tek ama sitelerden kafamı yormak istemiyorum bazı şeyleri bana yetiyor 500 gb felan çünkü ben tek tük oyun oynayan birisiyim yani belli oyunları mesela cs2 vb rekabetçi

başka önerileriniz varsa kesinlikle değerlendiririm çünkü henüz tam bunda karar vermedim

Ekler

• 1000008854.webp
    1000008854.webp
    104.5 KB · Hit: 27
Hocam sistem güzel ama işlemci 7600 olsa ram de 2x8 olsa daha iyi olur kanaatindeyim. Çünkü cs işlemci ağırlıklı bir oyun.

İyi günler arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum game garaj güvenilir mi çünkü orada hazır bir sistem gördüm baya sağlam gibi görünüyor geldi https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/praxium-5a/

Bütçem 35-36 36 yı geçmem ama asla normalde toplarım tek tek ama sitelerden kafamı yormak istemiyorum bazı şeyleri bana yetiyor 500 gb felan çünkü ben tek tük oyun oynayan birisiyim yani belli oyunları mesela cs2 vb rekabetçi

başka önerileriniz varsa kesinlikle değerlendiririm çünkü henüz tam bunda karar vermedim
İncehesap gaming gecesini bekle. Bu akşam 22:00'da başlıyor o zaman aktif olup beni etiketlersin. RTX 5060 Ti 8 GB 1080P oyunda bile çöküyor:

Açık konuşayım bende çok isterdim 7600 li işlemci hocam ama aradaki fps farkı yok denecek kadar az 3 fps fark varmış ha belki tek çekirdek ve minik teknoloji farkı vardır ama 5060 ve 5060 ti arasında evet ikisi de 8 gb ram ama ciddi fps farkı var ve rustta oynayan bir adamım ciddi etki eder ve son olarak da dediğin çok mantıklı sistem montaj da değiştirebiliyoruz 8x2 yaptım mesela fiyat da iyi oluyor ama kalite farkı var mı sence resim bıraktım marka yazıyor hocam teşekkürler ilgilendiğiniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oo çok iyi oldu bakacağım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim kesinlikle bakacağım inşaallah güzel bir şey bulabilirim 🙏🏻 bu bütçe de

Akşama GAMİNG GECESİNİ BEKLE indirimde bu tarz sistemler oluyor alırsın hocam, bu sistem pahalı
.

İncehesap gaming gecesini bekle. Bu akşam 22:00'da başlıyor o zaman aktif olup beni etiketlersin. RTX 5060 Ti 8 GB 1080P oyunda bile çöküyor:
Tamam dır hocam mutlaka yazarım peki nereden bakıyoruz nereden yayınlıyorlar hocam onu da söyleyebilir misin rica etsem ilgilendiğiniz için de ekstra teşekkür ederim

Hocam bu arada sistem iyi bence aslında yani 1080p oyunculuk için de iyi neden öyle dediniz kötü tercih değil çünkü bence testlerde beğendim ben ya aslında sadece sevmediğim üzüldüğüm şey Nvidianın ram konusunda aşırı cimri olması normalde hak etmiyorlar ama AMD ekran kartı tercih etmek de bilmiyorum Nvidia teknolojisi yüzünden çok çekiyor beni yoksa almam kesinlikle

Ekler

• 82659961-15d1-4d50-9f5e-9a40484bb6e9-1_all_2972.webp
    82659961-15d1-4d50-9f5e-9a40484bb6e9-1_all_2972.webp
    85.5 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Tamam dır hocam mutlaka yazarım peki nereden bakıyoruz nereden yayınlıyorlar hocam onu da söyleyebilir misin rica etsem ilgilendiğiniz için de ekstra teşekkür ederim
Ürünler 19:00'da tek tek listeleniyor, 22:00'da ise satışa çıkıyor.

Ürünler 19:00'da tek tek listeleniyor, 22:00'da ise satışa çıkıyor.
Hocam çok teşekkürler iyi oldu biraz şanslıyım incehesabı da severim bazı sevdiğim güvendiğim yayıncılara sponsor oluyor oradan da biliyordum bakalım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size bekliyorumm umarım güzel şeyler çıkar 🙏🏻🙏🏻

Hocam çok teşekkürler iyi oldu biraz şanslıyım incehesabı da severim bazı sevdiğim güvendiğim yayıncılara sponsor oluyor oradan da biliyordum bakalım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size bekliyorumm umarım güzel şeyler çıkar 🙏🏻🙏🏻
Gel hemen.

Hocam beğendiğim ürün çıkmadı ya dün sonra uyudum hemen biz bu sistem üzerinden gidelim yapacak bir şey yok 1080p oyunculuk için zaten 8 gb vram işimi görür zaten gibime geliyor aslında bir tanesini beğenmiştim de ekran kartı amd olması kafamı karıştırdı ya aslında iyidir ama bilmiyorum formların birinde olumsuz bir yorum gördüm o da çok kafamı karıştırdı yok bilmem neymiş 2. El ürün satıyorlarmış iade ürünleri indirimli diye millete keklemeye çalışıyorlarmış felan ya istersen bu attığım sistemi konuşalım ne dersin alınır mı fiyatının hakkını verir mi veriyor mu :|

Ve hocam amd nin 9000 serisi kartları güvenilir mi ? Mesela 9060 xt 16gb vramli kartları felan çok eskiden beri kafamızın etini yediler amd ekran kartları almayın almayın mağdur olursunuz falan insanı o markanın kartlarına karşı soğutuyorlar işlemcilerine laf yok ama hocam öyle bir forma girdim ki 30 35 kişi yorum yapmış ağırlıklı iade ürünleri bozuk ikinci el sıkıntılı mallar olduğunu söyleyince insan paniğe kapılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri