Aquaris 5 AN Özelleştirme

werious

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar Aquaris 5 AN'ı yarın büyük ihtimal alıcam inşallah stok falan bitmezse.Yaptığım özelleştirmede şu:
Birde birkaç sorum var :
*Sizce montaj yaptırtmalı mıyım yoksa kargoda bir sıkıntı çıkmasın diye parçaları tek tek gelmesini söyleyip kendi şehrimde mi yaptırim ?
* Inno 3d ve palit arasında rtx için hangisi daha iyi sizce ?
* 2x8 ram yerine 2 tane crucial 8gb aldım montajı onlara yaptırırsam dual channel yapıyorlar mı ?
* Asus b450M ve biostar arasında fiyat farkına değicek bir fark var mı (asusu kuzenim tavsiyesi üzerine seçtim)
* Son olarak 550 w bu sistem için yeterli mi sizce ?
Sorularımı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler iyi günler

104109608_115794763501899_6476617253180863794_n.webp
104109608_115794763501899_6476617253180863794_n.webp

Kanka ssd yide değiştir, kronik sorunluymuş. Hatta alma ordan internetten ayriyetten istet. Samsung evo veya kingston a100

1- Montaj yaptırırsanız kargoda falan sıkıntı olmaz. Zaten zarar görebilecek olan parçaları ayırıyorlar(Ekran kartı).
2- 2 kart arasında çok da bir fark olmayacaktır ucuz olanı ya da tasarımı hoşunuza gideni alabilirsiniz.
3- O şekilde de dual channel olarak çalışır.
4- Bence Asus için o farka değmez. Biostar da iyi ve yeterlidir.
5- Evet 550w yeterlidir.
(SSD olarak ürün seçilmedi seçip harici olarak Kingston a400, Samsung 860evo ya da HyperX bir ssd almanızı öneririm.)

1- Montaj yaptırırsanız kargoda falan sıkıntı olmaz. Zaten zarar görebilecek olan parçaları ayırıyorlar(Ekran kartı).
2- 2 kart arasında çok da bir fark olmayacaktır ucuz olanı ya da tasarımı hoşunuza gideni alabilirsiniz.
5- Evet 550w yeterlidir.
(SSD olarak ürün seçilmedi seçip harici olarak Kingston a400, Samsung 860evo ya da HyperX bir SSD almanızı öneririm.)
teşekkür ederim dün alıcaktım normalde inşallah almamışım ana kartı biostar yaparsam pişman olmam değil mi emin misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim dün alıcaktım normalde inşallah almamışım ana kartı biostar yaparsam pişman olmam değil mi emin misiniz
iyiki almamışım yanlış yazmışım :D

1600 af ile 2060 hissedilmeyecek kadar darboğaz yapabilir haberiniz olsun

Merhabalar Aquaris 5 AN'ı yarın büyük ihtimal alıcam inşallah stok falan bitmezse.Yaptığım özelleştirmede şu:
Birde birkaç sorum var :
*Sizce montaj yaptırtmalı mıyım yoksa kargoda bir sıkıntı çıkmasın diye parçaları tek tek gelmesini söyleyip kendi şehrimde mi yaptırim ?
* 2x8 RAM yerine 2 tane crucial 8gb aldım montajı onlara yaptırırsam dual channel yapıyorlar mı ?
* Asus b450M ve biostar arasında fiyat farkına değicek bir fark var mı (asusu kuzenim tavsiyesi üzerine seçtim)

SSD yi çıkar harici al yani başka siteden kaliteli bir marka al kingston a400 gibi

Birde birkaç sorum var :
* 2x8 RAM yerine 2 tane crucial 8gb aldım montajı onlara yaptırırsam dual channel yapıyorlar mı ?

Ve o işlemci overclock ile %12 darboğaz yapıyor

1600 af ile 2060 hissedilmeyecek kadar darboğaz yapabilir haberiniz olsun
dolardan dolayı 1600 af alıyorum 2600 arasında çok fark diyorlar r5 3500x de baya pahalı bende ne yapacağımı şaşırdım

3500x yapmayalım mı sizce darboğazı çözer mi yapsam

1 Sana kalmis bur durum ugrasmak istemiyorumsan yapabilirsin
2. Ikiside kaliteli marka ama Ben palit oneririm
3. Evet calisir
4. Yani ikiside sorun cikarmaz istedigi alabilirsiniz
5.yeter

5- Evet 550w yeterlidir.
(SSD olarak ürün seçilmedi seçip harici olarak Kingston a400, Samsung 860evo ya da HyperX bir SSD almanızı öneririm.)
daha ucuz olucak şekilde bir ssd önerir misiniz işlemciyi değiştim çünkü

daha ucuz olucak şekilde bir SSD önerir misiniz işlemciyi değiştim çünkü
veya

onun yerine hdd mi almalıyım ucuz olsun diye

Biostar tercih edebilirsiniz. Ekran kartı olarak Inno3D öneririm. 550W 2060'lı sisteme yetecektir. Ram dual channel olarak gelecektir.

500 gb hdd + 240 gb ssd alsam nasıl olur daha ucuza gelir hem

Geri